Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Singles Day 2021 - Mängder av bra deals 11/11

Singles Day är världens största shoppingdag! Den är faktiskt större än Black Friday och inträffar alltid den 11 november, 11/11. 2017 tog Elgiganten Singels Day till Sverige och erbjöd mängder med bra deals för alla, oavsett relationsstatus. Save the date – vi ses den 11/11!

Vad är Singles Day?

Singles Day uppstod i Kina på 90-talet, som en sorts protest mot Alla Hjärtans Dag, för att fira alla singlar. Det var på Nanjing University som dagen först började firas men spred sig sedan snabbt i Kina. Det har nu gått från att vara en dag då man firar alla singlar till världens största shoppingdag där man unnar sig själv något extra, oavsett relationsstatus.

Den närmaste explosionsartade tillväxten för Singles Day har gjort att dagen har spridit sig långt utanför Kinas gränser. I Sverige började man fira Singles Day på riktigt under 2010-talet. Många firar genom att träffa sina vänner, såväl singlar som upptagna, medan andra fokuserar på att hitta bra deals och shoppa till låga priser online.

Singles Day är världens största shoppingdag

Vad få vet är att Singles Day är större än Black Friday när det kommer till försäljning online. Black Friday, som är västvärldens största shoppingdag, är alltså mindre än Singles Day! Alibaba som är den största handelsplattformen i Kina sålde för mer än 38 miljarder dollar under dem 24 timmar som Singles Day pågick år 2019. Och den utvecklingen kan vi även se prov på i Sverige. Singles Day har blivit ett allt större fenomen på den svenska marknaden under senare tid och många räknar med ett otroligt intresse för kampanjen under 2021.

Håll dig uppdaterad kring Singles Day

Följ Elgiganten på Facebook och håll utkik på vår Facebooksida för att inte missa några fynd. Glöm inte heller att bli klubbmedlem för att få vårt nyhetsbrev där vi delger viktig information om Singles Day och våra billiga priser på datorer, TV, mobiltelefoner, vitvaror och hemelektronik under hela året!

Klicka hem dina fynd i soffan eller köp i butik

Psst… Du vet väl att du kan fynda både i våra varuhus och online? Du väljer själv om du vill klicka hem dina produkter eller besöka oss i något av våra varuhus. Oavsett vad som passar dig bäst så hittar du fina priser och erbjudanden både online och i butik!

Aktuella kampanjer på Elgiganten