Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Singles Day 11/11

Singles Day 2019 - Mängder av bra deals 11/11

Singles Day är världens största shoppingdag, större än Black Friday, och inträffar alltid den 11 november, 11/11. Förra året tog Elgiganten Singels Day till Sverige och erbjöd mängder med bra deals för alla, oavsett relationsstatus. Save the date – vi ses den 11/11!

Singles Day - bakgrund

Singles Day uppstod i Kina på 90-talet som en protest mot Alla Hjärtans Dag, för att fira alla singlar. Det var på Nanjing University som dagen först började firas men spred sig sedan snabbt i Kina. Det har nu gått från att vara en dag då man firar alla singlar till världens största shoppingdag där man unnar sig själv något extra, oavsett relationsstatus.

Den närmaste explosionsartade tillväxten för Singles Day har gjort att dagen har spridit sig långt utanför Kinas gränser.

Singles Day är världens största shoppingdag

Vad få vet är att Singles Day är större än Black Friday sett i försäljning online. Black Friday som är västvärldens största shoppingdag är alltså mindre än Singles Day! Alibaba som är den största handelsplattformen i Kina sålde för mer än 140 miljarder på dom 24 timmar som Singles Day pågick.


Se alla våra stora kampanjer