Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Singles Day 11/11

Singles Day 2020 - Mängder av bra deals 11/11

Singles Day är världens största shoppingdag, större än Black Friday, och inträffar alltid den 11 november, 11/11. 2017 tog Elgiganten Singels Day till Sverige och erbjöd mängder med bra deals för alla, oavsett relationsstatus. Save the date – vi ses den 11/11!

Singles Day - bakgrund

Singles Day uppstod i Kina på 90-talet som en protest mot Alla Hjärtans Dag, för att fira alla singlar. Det var på Nanjing University som dagen först började firas men spred sig sedan snabbt i Kina. Det har nu gått från att vara en dag då man firar alla singlar till världens största shoppingdag där man unnar sig själv något extra, oavsett relationsstatus.

Den närmaste explosionsartade tillväxten för Singles Day har gjort att dagen har spridit sig långt utanför Kinas gränser.

Singles Day är världens största shoppingdag

Vad få vet är att Singles Day är större än Black Friday sett i försäljning online. Black Friday som är västvärldens största shoppingdag är alltså mindre än Singles Day! Alibaba som är den största handelsplattformen i Kina sålde för mer än 140 miljarder på dom 24 timmar som Singles Day pågick.

Håll dig uppdaterad

Följ Elgiganten på Facebook och glöm inte bli klubbmedlema och få vårt nyhetsbrev så du du inte missar viktig information om Singles Day och våra billiga priser på datorer, TV, mobiltelefoner, vitvaror och hemelektronik under hela året! För att inte missa några fyndpriser på Singles Day 2020, håll utkik på vår Facebooksida så du inte missar några fynd. På Singles Day har du chansen att hitta elektronik billigt. Följ oss så ses vi på Singles Day på Elgiganten!

Klicka hem dina fynd i soffan eller köp i butik

Välj om du vill göra dina fynd antingen i ditt närmaste Elgiganten-varuhus eller på Elgiganten.se. Varmt välkommen till Elgiganten!

Aktuella kampanjer på Elgiganten