Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Streaming - vad är det?

Vill du hyra en film på nätet? Eller se dina filmer och fotografier på din tv? Det kan du göra nu!

Det är inte alltid lika lätt att orientera sig i all ny teknik och veta vad man vill ha och behöver. Idag är utbudet större än någonsin förut och det kan vara svårt att välja vad som bäst fyller dina behov.

Streaming eller strömning är en av de nyheter som numera finns på marknaden och efterfrågan är enorm!
Streaming är ett smart sätt att använda direktuppspelning på. En mediaspelare är en liten låda som ger stöd för all digital uppspelning. Denna lilla låda låter dig spela upp eget material som videor, bilder och musik men kan också koppla upp mot en rad onlinetjänster. På detta sätt skickar du material trådlöst till din tv.


Enkelt och roligt!

Elgigantens produktspecialist Morgan Sjögren anser att det bästa med streamingprodukterna är att det är enkelt och roligt att använda.
- Produkten är liten och smidig och tar liten plats, du kan enkelt spela upp din favoritmusik och filmer från din SMART-telefon, surfplatta eller PC/IMAC med Itunes. Du kan också enkelt hyra en film eller titta på populära filmer från Youtube eller Vimeo. Det enda du behöver för att komma igång är en HD-TV med HDMI-anslutning och en mediaspelare. Anslut strömmen , din HDMI och koppla upp mot nätet. Ready to go!Du bestämmer över din tv!

Nu kan du enkelt visa dina bilder och videoklipp från den senaste semestern utan att behöva ansluta en massa sladdar och förbereda innan du kör igång! Din mediaspelare hämtar trådlöst ditt material snabbt och enkelt.

Din trådlösa underhållning tar din tv till en ny nivå och du kan bara luta dig tillbaka och njuta.

Äntligen bestämmer du och inte tv-tablån när och vad du ska titta på. Det har aldrig vart enklare att bestämma själv vad man vill se och höra och när man vill göra det, säger Morgan.

Smidigt, enkelt och roligt!Senast uppdaterad 2020-06-17 09:43:44