Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Därför är Elgiganten More Than Things

Elgiganten har 35 000 produkter i hyllorna, men vi är faktiskt mycket mer. Vi har dessutom över 10 000 anställda och mer än 100 tjänster som hjälper dig med allt från montering till reparation! Vi har också en egen YouTube-kanal, en fond och en mängd spännande projekt.
30 dagars öppet köp

30 dagars öppet köp

- också när varan har öppnats och använts.

Installation av din produkt

Installation

- låt oss installera produkterna åt dig

Vi kör hem produkterna till dig

Leverans

- levererar och montera

Reparation av din produkt

Reparation

- vi hjälper dig när du får problem

Automatisk backup

Backup

- ta hand om dokument och bilder

Elgigantens YouTube-kanal

Elgiganten på YouTube

På vår YouTube-kanal hittar du allt från How-to-videor till tester av olika produkter. Du får även följa med oss på mässor runt om i världen.

Lastbil i grön miljö

Den perfekta plastpåsen

Hållbarhet är viktigt för Elgiganten och vi känner ett särskilt ansvar för att se till att vår klimatpåverkan är minimal. Läs mer om våra plastpåsar här.

Information om Elgiganten Foundation

Elgiganten Foundation

Elgiganten Foundation är en stiftelse vars mål är att sprida teknik och digital kompetens till alla som inte kan ta del av den tekniska utvecklingen i samhället. Läs mer här.

Project Recreate

Project Recreate - så återskapade vi förlorade minnen

Det är mänskligt att råka ha sönder både det ena och det andra, och även om produkterna kan ersättas kan inte de förlorade minnena oersättliga. Vi vet hur förfärligt det är att förlora personliga bilder, videor och dokument. Därför efterlyste vi människor över hela norden som blivit av med någonting omöjligt att ersätta och överraskade dem genom att återskapa de minnen de har förlorat.

Jul med Elgiganten

Julstämning med Elgiganten

Julen är en helt unik högtid, och vi hos Elgiganten tycker om att skapa lite extra julstämning för alla. Det har vi gjort med våra julfilmer som lanserades 2016 och 2018. Se våra filmer här:

-2016: Säg det med grej

-2018: Att ge mer

-2019: Ge tid tillsammans

Elgiganten är More Than Things