Hoppa över navigation

Förderlar med att vara företagskund hos Elgiganten

01-header-fordel-med-att-bli-foretagskund

Du drar nytta av ett företagskonto både online och i butik!

När du har skapat ett företagskonto får du tillgång till många fördelar. Det är ett smart drag att skapa ett företagskonto, eftersom det gör det enklare att hantera inköp. Att göra affärer i butik går också snabbare när företaget redan har ett konto skapat online.

620x210-test

Lista över fördelar

SPÅRA LEVERANSER
Det är ofta viktigt att veta exakt hur leveranssituationen är och som företagskontokund kan du enkelt spåra din beställning från till exempel din telefon med några få klick.

BETALA MOT FAKTURA
Väl inloggad kan du ansöka om faktureringstillstånd för företaget och därmed få 30 dagars ränte- och kostnadsfri betalningstid för fakturor (kreditupplysningar kontrolleras)

ORDERHISTORIK
När du väl är inloggad kan du se ditt företags beställningar. Du kan även se beställningar gjorda i butik på våra egna sidor.

HANTERA FAKTURA- OCH LEVERANSADRESSER
Som administratör kan du lägga till, redigera och ta bort fakturerings- och leveransadresser.

HANTERING AV ANVÄNDARE INOM ORGANISATIONEN
Vill du hellre ha hjälp med att göra ett leasingavtal ,kan vi naturligtvis också hjälpa till med det . 
Som administratör kan du lägga till användare och definiera roller (rättigheter) för andra användare, redigera användarspecifik information och ta bort en användare.

AVTALSPRISER
Som företagskontokund ser du dina avtalspriser.

NYHETSBREV
För registrerade användare erbjuder vi även tidig tillgång till evenemang och kampanjer. Vi kommer att informera om dem i företagskundens  nyhetsbrev .

PERSONLIG RÅDGIVARE

Som företagskund hos Elgiganten Företag har du alltid nära till en personlig rådgivare. Vi finns tillgängliga över videochat, epost, formulär eller telefon. Vi finns där du är, och när du behöver oss. Tillsammans hittar vi en lösning.

04-b2b-vem-kan-ansoka-om-foretagskonto-620x200

VEM KAN ANSÖKA OM FÖRETAGSKONTO?


Vem som helst från företaget kan skapa ett företagskonto. Är du företagare eller ansvarig för upphandling i ett företag? Skapa ett konto och ansök om en administratörsroll. Elgiganten Företag behandlar ansökan inom två arbetsdagar.

Du kan göra köp i ditt företags eller organisations namn utan att vara kontoadministratör. Skapa ett konto med din e-postadress, om du inte redan har det. Därefter får en administratör hos ditt företag eller organisation godkänna dig som användare.. Det är även administratören du kan vända dig till för utökade behörigheter.

BETALA MED FAKTURA

Som företagskund erbjuds du möjligheten att betala med faktura. 30 dagars räntefri kredit efter godkänd kreditupplysning. Vill du hellre ha hjälp med att ta fram ettleasingavtalkan vi naturligtvis hjälpa till med det också. 
Läs mer om betalningsalternativ här

KONTAKTA OSS - VI HITTAR EN LÖSNING

Välkommen att kontakta med oss på Elgiganten Företag. Genom formuläret nedan kan du enkelt bocka i vad du vill ha hjälp med,. Om du vill får du gärna  fylla i lite utförligare vad just du behöver hjälp med i din organisation eller ditt företag. Någon av våra personliga företagsrådgivare lokalt eller centralt hittar sedan rätt lösning för dig.