Hoppa över navigation

Modern företagstelefoni med abonnemang och mobila lösningar

1920x320_v1

NÄR GRANSKADE NI ER MOBILTELEFONI SENAST ?

Bara genom att låta oss på Elgiganten företag göra en snabb översyn av företagets abonnemang går det att spara flera hundralappar per månad – per abonnemang. Har ni ett gammalt avtal så betalar ni antagligen för mycket

Behöver du hjälp vidare ? Vi hittar en lösning , kontakta oss via formuläret längst ner på sidan

Jacob

SMARTARE TELEFONI MED VÄXELN I MOBILEN

Hur låter det på ert företag när man ringer upp? Finns ett proffsigt välkomstmeddelande, ett fast nummer till företaget, möjligheten att koppla samtal till kollegor och framför allt, aldrig en upptagetton när någon ringer? Med en mobil växel får ni allt detta till en låg kostnad per användare och månad.

En mobil växel ger det mindre företaget precis samma växelfunktioner som den stora koncernen, men till en bråkdel av kostnaden för en konventionell växel. En mobil växel fungerar just i mobilen – ingen extra hårdvara behövs. 

ALDRIG UPPTAGET

Gör svarsgrupper så att det ringer hos exempelvis alla säljare samtidigt. Välj om mobilnumret, ert fasta nummer eller dolt nummer ska visas när man ringer upp. Du sköter allt från mobilen och får möjligheten att koppla samtal direkt till kollegorna med några knapptryck. Ringer många samtidigt får de ett trevligt välkomstmeddelande och hamnar i kö.Tappa aldrig kunder för att det är upptaget på ert nummer. Missa inga fler samtal från era kunder med en mobil växel.

SPARA STORT PÅ FÖRETAGETS MOBILABONNEMANG

En mobil växel ger alla på det lilla eller medelstora företaget möjligheten att svara kunderna proffsigt i telefon.

work-from-home-female

DET NYA MODERNA MOBILABONNEMANGET

Har ert företag äldre abonnemang så finns det definitivt pengar att spara. För ett litet eller mellanstort företag är telefonin något som bara ska fungera och fakturan betalas i stort sett på rutin.

Den största skillnaden i mobilabonnemangens utveckling senaste året är att samtliga operatörers företagsabonnemang nu har obegränsad surf. Då kommunikationen sker allt mindre per telefon, utan istället via Teams, Google Meet, Zoom eller liknande ska inte dataförbrukningen vara något hinder.

JOBBAR DU FRÅN KÖKSBORDET?

Abonnemangen har aldrig någonsin varit så viktiga för företagen. Vi har vant oss att arbeta på andra ställen än kontoret, som till exempel hemma eller i sommarstugan. Hur många har inte tagit ett digitalt möte sittandes i bilen, eller jobbat remote ifrån sin sommarstuga. Nu finns stödet för att erbjuda dig själv och dina anställda ett modernt mobilabonnemang.

MER FÖR PENGARNA

På bara några år har priset på ett företagsabonnemang per månad i stort sett halverats

TAILOR-620X340

SKRÄDDARSYDD KOMMUNIKATION

Bara genom att låta oss på Elgiganten företag göra en snabb översyn av företagets abonnemang går det att spara flera hundralappar per månad – per abonnemang. 

Elgiganten företag kan erbjuda en skräddarsydd telefonilösning för alla företagskunder. Rätt mobiltelefoner ihop med rätt abonnemang och de viktiga tillbehören för att kunna kommunicera obehindrat. Elgiganten är en oberoende abonnemangsrådgivare som erbjuder lösningar från de största mobiloperatörerna. Med flera aktörer i vår portfölj arbetar vi med att alltid hitta bästa lösningen för just ert företag.

KOMPLETT LÖSNING MED ETT KLICK

Det stannar inte vid mobiltelefonin, vi har allt för kontoret och hemmakontoret under ett tak. Laptops, skärmar, skrivare, webbkameror eller konferenslösningar för hemmakontoret eller det stora styrelserummet och allt däremellan. Genom att låta oss gå igenom dina behov, kommer vi gemensamt att finna den bästa lösningen för just dig. Kontakta oss och få hjälp ifrån en företagsrådgivare redan idag!

Mer ifrån Elgiganten Fröretag
B2B-abb-desktop-banner
 

KONTAKTA OSS - VI HITTAR EN LÖSNING

Välkommen att kontakta med oss på Elgiganten Företag. Genom formuläret nedan kan du enkelt bocka i vad du vill ha hjälp med,. Om du vill får du gärna  fylla i lite utförligare vad just du behöver hjälp med i din organisation eller ditt företag. Någon av våra personliga företagsrådgivare lokalt eller centralt hittar sedan rätt lösning för dig.