Hoppa över navigation

Pannlampa

Stort utbud av pannlampor från flera stora leverantörer så som INF, Kodak, ProXl och många fler. 

Pannlampor till löpning och fritid

En pannlampa kommer väl till hands både under löpning, skidåkning, cykelturer och till arbete i mörker.

Att välja rätt pannlampa är viktigt för att säkerställa bästa möjliga synlighet och komfort under dina aktiviteter. Här är en kort guide för att hjälpa dig att välja en pannlampa som passar dina behov:

Bestäm användningsområde: Tänk på vad du ska använda pannlampan till. Behöver du den för lättare aktiviteter som promenader eller för mer intensiva aktiviteter som löpning i terräng?

Ljusstyrka (Lumen): En pannlampa för enklare aktiviteter bör ha runt 200 lumen, medan du för löpning eller cykling i terräng kan behöva upp till 1000 lumen1.

Batteritid: Välj en pannlampa med tillräcklig batteritid för dina aktiviteter.

Uppladdningsbar: Välj en av våra praktiska laddningsbara pannlampor.

Vikt och komfort: En lättare pannlampa är mer bekväm under längre perioder. Prova att lampan sitter bra och är bekväm att bära.

Ljuslägen: Flera ljuslägen ger flexibilitet för olika förhållanden. En modell med lågt, mellan och högt ljusläge ger dig möjlighet att anpassa belysningen efter behov.

Vattentålighet: Om du planerar att vara utomhus i olika väder, se till att pannlampan är vattentät eller åtminstone vattenresistent.

Extra funktioner: Fundera på om du behöver extra funktioner som rött ljus för att bevara nattsynen, eller olika ljuslägen för olika situationer.

Kom ihåg att läsa recensioner och jämföra olika modeller innan du gör ditt slutgiltiga val. Det kan ge dig en bättre uppfattning om vilken pannlampa som är bäst för dig.

Sortera efter
1–48 av 52 produkter
Upptäck vårt stora utbud av Pannlampor här! ✔Alltid lågt pris ✔Köp i butik & online