Sommarrean startar på söndag kl.08! Se alla deals redan nu

Hoppa över navigation

Grillöverdrag

Se till att grillen skyddas när den inte används eller förvaras över vintern. Med ett grillöverdrag skyddar du den enkelt mot regn och smuts. Hos Elgiganten hittar du ett stort utbud av grillöverdrag och grillskydd. Grilla kan man göra året om men då är det extra viktigt att din grill klarar av att stå utomhus. Med ett bra grillöverdrag skyddar du din grill så att du kan använda den alla årets säsonger och väderförhållanden. Hos oss på Elgiganten hittar du mängder av olika grillöverdrag och grillskydd i flera olikas storlekar, utföranden och modeller. Allt i ifrån stora XXL överdrag till mindre överdrag för de små grillarna. Vi har överdrag från marknadens ledande leverantörer. Spana in våra grillöverdrag från exempelvis Weber eller Landmann för att bara nämna några.

Weber grillöverdrag

Webers egna grillöverdrag är den perfekta lösningen för att skydda din Weber-grill från väder och vind. Tillverkade av högkvalitativt material, är dessa överdrag speciellt designade för att passa Weber-grillar perfekt. Med en passform som är skräddarsydd för varje modell, kan du vara säker på att din grill är väl skyddad mot regn, sol och snö. Dessutom är de lätta att ta av och på, vilket gör det enkelt att hålla din grill i toppskick under hela året. Ge din Weber-grill det skydd den förtjänar med ett Weber grillöverdrag från Elgiganten!

Sortera efter
1–48 av 65 produkter

Grilla din mat på en fräsch och ren grill som dessutom är i riktigt gott skick. Även en stark och slitstark grillyta kan ta stryk av väder och vind. Våra pålitliga grillöverdrag säkerställer att du håller din grill ren, hel och den ser även till att din grill håller längre. Grillöverdraget skyddar din grill mot rost, vatten och sol. Att investera i ett bra grillöverdrag är alltså en riktigt bra investering, maten kommer att smaka bättre och du kommer stolt kunna visa upp din skönhet i trädgården.
För att få bästa passform är det bra att välja ett grillöverdrag som passar just din grillmodell. På så vis kan du vara säker på att grillskyddet sitter bra och håller tätt oavsett väderförhållanden. Du hittar våra modeller och varumärken till höger i menyn där du enkelt kan filtrera på modell och storlek. Välkommen att handla ditt nya grillskydd online eller besök någon av våra butiker.