Sommarrean är igång! Se alla deals

Hoppa över navigation

Fläktar

  • Kategori Banner desktop - 1920x320 -banner-2024-02-sommarrea-start
  • Dyson Heatwave Purifier Campaign
  • Kategori Banner desktop - 1920x320 -banner-2024-sda-grill-generell-sommar

En fläkt som är svalkande och tyst fläkt till ditt sovrum, kontor eller vardagsrum? Vi har fläktar, golvfläktar, bordsfläktar och pelarfläktar från kända varumärken så som Logik, Duux, NORDIC HOME, Dyson och många många fler till riktigt bra priser.

Fläktar

Utforska vårt breda utbud av fläktar för alla rum i ditt hem eller arbetsplats. Våra fläktar är utformade för att ge maximal komfort och effektivitet, oavsett om du behöver en kraftfull golvfläkt för ditt vardagsrum eller en kompakt bordsfläkt för ditt kontor. Med märken som Logik, Duux, NORDIC HOME och Dyson kan du vara säker på att hitta en fläkt som passar dina behov och din budget. Besök vår sida för att upptäcka de bästa erbjudandena och hitta den perfekta fläkten för dig.

Sortera efter
123
...
7
1–48 av 290 produkter

I vårt sortiment har vi även minifläktar och portabla fläktar så att du på ett smidigt sätt kan flytta runt din fläkt och få ett svalt hem i alla rum. Spana in vårt stora utbud nedan och köp din nya fläkt redan idag. Välkommen att handla hos Elgiganten online redan idag!