Sommarrean är igång! Se alla deals

Hoppa över navigation

Köksmaskiner

Stort utbud av Köksmaskiner, även kallade Köksassistenter, från märken som Electrolux, Ankarsrum, KitchenAid, Bosch, Kenwood och Bosch.

Vad är skillnaden mellan Köksmaskin/Köksassistent och Matberedare?

Köksmaskiner/Köksassistenter är mer inriktade på baknings- och degrelaterade uppgifter med sin förmåga att blanda och knåda, medan Matberedare är utformade för att snabbt och effektivt utföra ett brett utbud av förberedande uppgifter - som att hacka, skiva, och riva.

Vad har man en Köksmaskin/Köksassistent till?

En köksmaskin/köksassistent, är främst designad för bakningsrelaterade uppgifter. Till exempel blanda och knåda deg, vispa äggvitor och liknande uppgifter. Men beroende på tillbehör så kan du använda den för att mala köttfärs, stoppa korv, pressa juice eller till och med göra glass.

Design

Köksmaskiner har vanligtvis en stor skål som fästs på en bas och en motor som driver olika tillbehör eller verktyg, så som degkrokar, vispar, och blandare.

Kapacitet

De flesta har stor kapacitet, vilket gör de lämpliga för bearbetning av större mängder ingredienser.

Flexibilitet

Många modeller erbjuder olika tillbehör, vilket gör de flexibla och kapabla att utföra olika uppgifter. Allt från att göra pastadeg till att mala kött.

Sortera efter
1–48 av 93 produkter

En köksmaskin kan knåda stora degar eller blanda och röra åt dig så att du kan fokusera på annat eller ta en välförtjänt paus. Hos oss på Elgiganten kan du hitta en mängd köksassistenter från stora och kända varumärken och även i en mängd olika prisklasser. Fundera även på vilket behov just du har. Behöver du kanske en maskin med en extra stark motor eller är det viktigare att den inte tar för mycket plats? Oavsett behov kan vi garantera att du kommer hitta något om passar för just dig. Välkommen att handla här online eller i någon av våra butiker. Vi hoppas att du ska bli riktigt nöjd med din nya köksmaskin.