
Airfryer - Frittata med getost och pestosås
Bakad frittata är en enkel rätt. Men kombinera äggen med några speciella ingredienser, så kan en frittata förvandlas till något alldeles extra.
Förberedelsetid: 10 min Tillagningstid: 20 min. Temperatur: 170 grader Tillbehör: Bakform liten
Ingredienser: (3 pers)
- 50 gram körsbärstomater
- 60 gram rödlök
- 6 ägg
- 1 nypa salt
- 1 nypa malen svartpeppar
- 50 gram getost
- 15 gram pesto
- 1 tsk olivolja
GÖR SÅ HÄR
- Skala och skär rödlöken i halva ringa, skär körsbärstomaterna i fjärde delar.
- Vispa äggen i en skål, tillsätt salt och peppar efter smak
- Vispa ner rödlöken i äggblandningen och vispa väl.
- Smörj baktillbehöret med olivolja.
- Häll i ägg-och rödlöksblandningen.
- Smula ner getosten ovanpå äggen och tillsätt slutligen de skurna tomaterna och peston.
- Placera baktillbehöret i korgen på Airfryern och ställ in den på angiven tid och temperatur, starta Airfryern.
