Sommarrean är igång! Se alla deals

Hoppa över navigation
Ett kollage med utskrivna polaroid-bilder och ett kassettband. Converce, balettskor och en gul kaffekopp är några av motiven.

Vilken fotoskrivare ska du välja?

Det fanns en tid då alla fotografier kunde hittas i ett fotoalbum eller i en ram på väggen. Nuförtiden tar vi fler bilder än någonsin, men de flesta av de lämnar aldrig mobiltelefonen eller kameran. En fotoprinter kav därför vara både ett roligt och praktiskt sätt att visa upp dina minnen.

Bilderna bör ha en ram så att de kan placeras på en vägg eller en hylla -någonstans där du ser dem dagligen. Men du bör inte underskatta det klassiska fotoalbumet. Det är onekligen trevligare att bläddra i en bok med fysiska kopior av bilderna än att swipa igenom ett digitalt fotoalbum på en liten skärm. Särskilt barn uppskattar lite "lästid” framförallt om det finns bilder av de själva.
Fotoskrivare finns i flera olika typer av modeller och storlekar. Vilken som är rätt modell för dig beror på vad du har för behov. Här är en liten genomgång av de olika fotoskrivarna som är tillgängliga.

Se vårt utbud av fotoskrivare

Se alla fotoskrivare