Hoppa över navigation
Närbild på bläcknivåerna på en tankskrivare, blå, röd och lila färg nästan helt fulla.

Varför du bör välja en tankskrivare

Letar du efter en kostnadseffektiv, problemfri och tidsbesparande skrivare till hemmet eller kontoret? Då är en tankskrivare ett bra val för dig. Med en påfyllningsbar skrivare får du låga utskriftskostnader och hög kapacitet.

En person som fyller på skrivaren med svart bläck från en flaska.

Hur fungerar en tankskrivare?

Nu behöver du aldrig mer oroa dig för att bläcket ska ta slut eller ödsla mer tid på att byta bläckpatroner. Tankskrivaren använder ett påfyllningsbart bläckbehållarsystem och levererar skarpa utskrifter i hög kvalitet. Den unika designen gör det dessutom enkelt att fylla på bläck utan att spilla.

Bläcknivåerna är synliga på framsidan av tankskrivaren och gör det enkelt för dig att hålla koll på hur mycket bläck som finns kvar och när det är dags att fylla på.

En person håller i en utskrift som är på väg ut ur en tankskrivare som är placerad på ett bord.

Torkar bläcket?

Tack vare det smarta bläcksystemet behöver du inte oroa dig för att bläcket ska torka. Bläcket tillförs nämligen kontinuerligt via ett lufttätt rör till skrivarhuvudet så att tankskrivaren alltid är redo att jobba.

Istället för traditionella bläckpatroner använder tankskrivaren ett påfyllningsbart bläckbehållarsystem som du fyller på med bläckflaskor. Dessa behållare kan rymma mer bläck än vanliga bläckpatroner. Eftersom du inte behöver byta bläckpatroner hela tiden sparar du både tid och pengar men det blir också betydligt mer miljövänligt.

En tankskrivare som skriver ut ett dokument på en bänk i ett öppet kontorslandskap.

Fördelar med en tankskrivare:

 • Hög kapacitet 
 • Minskade utskriftskostnader
 • Inget krångel med bläckpatroner
 • Bläckbehållarsystem som enkelt fylls på med bläckflaskor
 • Synliga bläcknivåer

Fyll på skrivaren med bläckpatroner från Epson:

Läs mer
   
   
   
   
   
   
   

Se våra tankskrivare:

Läs mer