Hoppa över navigation

Mobilskal & Mobilfodral

Vi har ett mobilskal för dig - oavsett om du letar efter ett skal till en smartphone i iPhone 15-serien, iPhone 14-serien, Samsung Galaxy S23-serien, Samsung Galaxy Z-serien, Samsung Galaxy A-serien, Google Pixel 8-serien, Google Pixel 7-serien eller en annan modell. Skydda din smartphone med stil.

Sortera efter
1–48 av 50041 produkter

Dags för ett nytt mobilskal? Vi har olika typer, material och märken att välja mellan. Hitta ditt nya fodral för iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Pixel 8 Pro, Pixel 8, Samsung Galaxy Flip5, Samsung Galaxy Z Fold5, Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy A54 och många andra modeller.

Ett mobilskal eller fodral skyddar din mobil från repor och damm. Vi har ett stort utbud av billiga, snygga, färgglada, skyddande och tunna skal och fodral. Hos oss hittar du mobilskal och fodral till exempelvis iPhone, Samsung, Huawei och Sony. Mobilskal är väldigt praktiskt då den hjälper mobilen håller sig ny längre och dy undviker repor eller skyddar den mot ett fall. Samtidigt är mobilskal en snygg detalj till din outfit och stil och hos oss kan du hitta något som passar alla då Vi har skal i olika prisklasser och utföranden. Vi har allt ifrån tjockare skal till fodral till tunnare skärmskydd. Innan du väljer skal och fodral kan det vara bra att tänka på vilken modell på telefonen just du har samt vilket material som du vill att skalet ska ha. Är det plats som passar dig eller kanske läder? Vi hoppas att du kommer hitta något som passar just dig. Välkommen att handla mobilskal och mobilfodral hos oss på Elgiganten!