Sommarrean startar på söndag kl.08! Se alla deals redan nu

Hoppa över navigation

Elgiganten företag och Apple

  • Apple iPad Pro 2024
  • Apple iPad Air 2024
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner
Kontor med Apple-produkter

Öka produktiviteten för ditt företag

Att förbättra produktiviteten i ett företag börjar med att välja rätt produkter. iPhone, iPad och Mac är genomtänkt designade och intuitiva att använda, vilket ger dina anställda en upplevelse som de redan känner och älskar. Apples produkter är gjorda för att fungera precis som du förväntar dig – konsekvent och med en förtrogenhet som gör att anställda kan vara produktiva. Så vad du än bestämmer dig för, kommer du att kunna arbeta enklare, lösa problem kreativt och samarbeta med gemensamma projekt. Med hundratusentals appar för företag på App Store och en kraftfull miljö för att bygga anpassade appar, kan du förvandla ditt företag och ta dig före konkurrenterna.

Tjänster och lösningar för ditt företag

Vill du ha förstklassig utrustning till låga kostnader? Många företag behöver både god likviditet och tillgång till den senaste IT-utrustningen. Visste du att det finns en lösning som kan ge er båda delarna på samma gång? Elektronisk utrustning är något av det viktigaste, men också något av det dyraste, ett företag behöver för att bedriva sin verksamhet. Eller är det egentligen det? Med Apple Financial Services behöver det inte vara det. Apple Financial Services är baserat på ett uthyrningskoncept. Det innebär att ni har produkten under en avtalad tid och därefter lämnar tillbaka den. Ni kan också utvidga paketet med andra produkter och tjänster ni vill ha, t.ex. garanti, försäkringstjänster och tillbehör.

Onboardingen av nya anställda är ett nöje för alla växande företag. Men för IT-chefen innebär det mycket extra arbete. Varje ny anställd behöver sin egen mobiltelefon med rätt inställningar, programvara och övervakning. Med Elgigantens DEP-auktorisering och Apple Business Manager kan anställda få utrustning som redan är inställd och redo att användas – direkt från kartongen. Det kan inte bli enklare.

Vi finns här för ditt företag
- Online eller i butik, via telefon eller video