Hoppa över navigation

Google Pixel 7a - Utformad för att prestera. Till rätt pris.

Det här är Pixel 7a, byggd av Google. Med Google Tensor G2-chipet blir den snabb och batteriet räcker hela dagen. Med Pixel kameran tar du fantastiska foton och videor. VPN från Google One skyddar din data. Funktionerna i Pixel 7a är förstklassiga inom säkerhet. Till ett lägre pris.

SE - Google - Pixel 7a - Awards gruppbild

Tester och omdömen

Google Pixel 7a viktiga funktioner

Välj din Google Pixel 7a här:

Se alla Pixel 7a-modeller
   
   
   
   
   
   
   
Tensor G2-chip som är byggt av Google och gör Pixel 7a snabbare

Hjärnan bakom Pixel 7a

Tensor G2-chippet är byggt av Google och gör Pixel 7a snabbare, effektivare och säkrare. Det är samma chip som används i Pixel 7 och Pixel 7 Pro och som driver Googles AI så att du får bättre ljud i telefonsamtal, längre batteritid och fantastisk kvalitet på bilder och video.

Det är enkelt att ta fantastiska bilder

Med en dubbel bakre kamera och den avancerade bildprocessorn hos Google Tensor G2 låter Pixel 7a dig ta enastående bilder när du använder kameran. Det är enkelt att ta fina bilder i svagt ljus eller åtgärda suddiga bilder och ta bort störande inslag med bara några tryck i Google Foto.

Exempel på att ta bort störande inslag med Magiskt suddgummi
Magiskt suddgummi + Fotoskärpa

Pixel 7a kan hjälpa dig att redigera mindre fina bilder som du inte har tagit med en Pixel. Du kan få dina gamla foton att se bättre ut på bara några klick i Google Foto, från att göra suddiga bilder skarpare med Fotoskärpa till att ta bort störande inslag med Magiskt suddgummi.

Två kvinnor vid en grotta fotograferade med högupplöst zoom
Högupplöst zoom

Kameran på Pixel 7a har en högupplöst zoom så att du kan ta närbilder utan ett extra teleobjektiv. Med en dubbel bakre kamera och den avancerade bildprocessorn hos Google Tensor G2 låter Pixel 7a dig ta enastående bilder när du använder kameran. Det är enkelt att ta fina bilder i svagt ljus eller åtgärda suddiga bilder och ta bort störande inslag med bara några tryck i Google Foto.

Två bilder av en kvinna med ett paraply som visar hur lång exponeringstid skapar en konstnärlig oskärpa
Lång exponeringstid

Med lång exponeringstid får du mer rörelse, struktur och energi i dina foton. Funktionen skapar en konstnärlig oskärpa med till exempel ljusspår efter alla olika rörelser i fotona, som vattenfall, stora folkmassor eller gator. Allt utan ett stativ.

Man i keps pratar in i en Google Pixel 7a
Hör den som ringer tydligt

Pixel 7a kan filtrera bort bakgrundsljud hos uppringaren och förstärka personens röst så att du hör uppringaren tydligt när denne befinner sig på en plats med mycket folk eller i bullriga miljöer.

Kvinna med en Google Pixel 7a i en säkerhetslogotyp
Säkerhet med högsta klassificering

Pixel har de högst rankade säkerhetsfunktionerna. Med Google Tensor G2 och det certifierade Titan M2-säkerhetschippet är Pixel 7a byggd med flera lager säkerhet för att skydda dina personliga uppgifter. I syfte att skydda dig och dina känsliga uppgifter får din Pixel säkerhetsuppdateringar i minst fem år. Det gör att den blir ännu säkrare med tiden.

Välj din Google Pixel 7a här:

Se alla Pixel 7a-modeller