Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Boka kostnadsfri rådgivning

Boka 90 min köksplanering med en av våra köksspecialister i din Elgigantenbutik. Tjänsten är gratis och utan förpliktelser. Ta med aktuella mått. Om du redan har ritat ett kök som du vill beställa bokar du också tid för köksavslut/betalning.

Köksplanering online

Välj mellan videomöte hemifrån eller köksmöte i varuhuset

Vi erbjuder nu att genomföra köksplaneringar online som videomöte för alla som önskar. Mötet tar du del av hemifrån via din dator/telefon/surfplatta. Det går fortsatt utmärkt att boka tid med en köksspecialist i ditt närmsta varuhus.

Efter bokning kommer vi i god tid före ditt möte att ringa upp dig, oavsett om det är ett videomöte eller om vi ska ses i varuhuset, för att förbereda oss gemensamt inför mötet.

Hur kan du förbereda dig?

Ta med alla mått och gärna inspirationsbilder och skisser. Under mötet får du förslag på den bästa lösningen för ditt kök, känna på material och se hur färger och skåpinredning ser ut i verkligheten.

Vad händer sen?

Du får en offert och en ny tid. Dubbelkolla alla mått tills dess, alternativt ta hem en montör som kontrollmäter. Vid nästa tillfälle lägger ni beställningen. Du får med dig en mapp hem med alla skisser avtal och en orderbekräftelse. Spara alla papper du fått, dels för att kunna kontrollera att allt är med när leveransen kommer, dels för att det är din garanti för köket.

Pil med texten: Gå till Epogs framsida