Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Alltid bra ljud hos Elgiganten


Det är skillnad på ljud och ljud, och allt ska upplevas på olika sätt. Oavsett om du är ute efter ljud för en bättre TV-upplevelse, om du vill ha en bärbar högtalare eller om du letar efter ett par förstklassiga hörlurar - så har vi vad du behöver. Läs mer om de många möjligheter som finns hos oss på Elgiganten.
Bärbara och trådlösa högtalare

Bärbara och trådlösa högtalare

Vill du slippa kablar som trasslar bakom dina högtalare? Eller vill du ha en högtalare som du kan ta med dig i farten? Då är en trådlös eller bärbar högtalare något för dig. En trådlös högtalare ger dig frihet att lyssna på musik - vart du vill och när du vill. Det finns många modeller som är batteridrivna och ger speltid på upp till 10 timmar eller mer. Detta gör att du alltid kan hålla stämningen på topp. Se vårt stora urval av trådlösa högtalare eller läs mer om våra många högtalare nedan:

Hörlurar

Hörlurar

Finns det något bättre än att lyssna på musik i farten? Att stänga världen ute en stund och fastna i en bra spellista eller ljudbok är helt fantastiskt ibland. Vi har även hörlurar som passar bra för gaming eller sportaktiviteter. Dessutom har vi flera typer av brusreducerande hörlurar som med aktiv teknologi stänger ute bakgrundsljud från omvärlden. Perfekt att ha exempelvis på flygresan. Se vårt stora urval av hörlurar eller läs mer här:


Beats gör dina favoritlåtar ännu bättre

Libratone Q Adapt - kom närmare musiken
Radio

Radio

En radio är idag mer än bara en radio. Utöver de traditionella modellerna som vi känner igen med DAB och FM, finns nu även internetradio. Dessa ger dig tillgång till alla radiostationer på nätet. Utforska nya stationer från t.ex. England eller USA. Läs mer om radior eller se vårt urval här:Bekanta dig med våra Juice-radior

Älskar du ljud lika mycket som oss på Elgiganten? Då har du hittat rätt. För ljud är inte bara ljud, och ljud skall upplevas på flera olika sätt. Oavsett om du är på jakt efter soundbar, hemmabio, bärbara högtalare, hörlurar eller något så enkelt som en klassisk radio har Elgiganten allt du behöver. Vi älskar ljud, precis som du.

Senast uppdaterad 2016-01-12 14:15:19