Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Vanliga frågor om Epoq

Vanliga frågor om Epoq

Det är ofta ett stort beslut att renovera om för att få sitt drömkök eller att uppgradera sin tvättstuga. Det är otroligt många saker som man ska tänka på. Hos Elgiganten har vi förståelse för att du har många funderingar. Och därför har vi samlat en lista över de vanligaste frågorna om Epoq, så att du enkelt och snabbt kan få svar på just dina frågor.

Hitta de vanligaste frågorna här

När du vill boka en tid för köksplanering så har du flera möjligheter. Du kan boka tid för en köksplanering online via: Boka ett möte, Du kan kontakta och boka via kundservice och så kan du självfallet också boka genom att besöka din närmaste Elgiganten-butik.

Har du tappat bort ritningarna som du fick efter din köksplanering med våra köksspecialister, eller har du inte fått dem så kan du naturligtvis kontakta oss för hjälp. Ta kontakt med din köksspecialist. Du hittar en översikt här: Hitta förhandlare.

Ja, det kan du självfallet göra. Vill du beställa mer färg så kan du göra det genom att kontakta kundservice.

Normalt sett kan du förvänta leverans mellan 2 till 4 veckor efter beställning av ditt nya Epoq-kök. Men leveransen tar längre tid om du har beställt en mer unik kökslösning eller en specialkonstruerad bordsskiva. Då kan du förvänta en leveranstid på mellan 2 till 4 veckor. Våra köksspecialister kommer informera dig om leveranstiden när du beställer din kökslösning. Annars kan du kontakta kundservice. Och du kan dessutom spåra din leverans, så du kan se status på din leverans.

Det kan finnas många skäl till att du plötsligt får förhinder på leveranstiden. Därför har du självfallet också möjlighet att ändra tiden. Du kan ändra leveransdatum genom att kontakta kundservice. Lägg märke till att detta ska göras minst en veckan innan leveranstiden.

Det kan finnas många skäl till att leveransen blir senaren än förväntad. Våra köksspecialister gör alltid deras bästa för att hitta den snabbaste leveransmöjligheten på det datum som passar dig bäst. Om det slutar med att den slutliga leveranstiden inte passar den avtalade, så ta kontakt med köksspecialisten. Du hittar en kontaktöversikt här.

Leveransdatum och -tidspunkt noga planerade för att undvika förseningar, men det kan tyvärr fortfarande hända. Vid förseningar ber vi dig att kontakta kundservice. Kom ihåg att du ka spåra din beställning.

Gå alltid igenom alla element så snabbt som möjligt efter leverans. Vi rekommenderar att du sorterar leveransen efter kvittot. Upptäcker du fel eller defekta varor i leveransen ska du ta , kontakt med vår kundservice . Du har 7 dagar på dig att göra oss uppmärksamma på skador eller saknad av delar. Har du också beställt köksmontering via oss är det viktigt att du meddelar oss om saknade/skadade delar så snabbt som möjligt.

Du bestämmer naturligvis helt själv om du vill ha hjälp att montera ditt nya Epoq kök eller inte. Vi rekommenderar att du överväger att använda våra erbjudande om att få monteringen utfört av professionella köksmontörer. Är du en händig en och vill själv montera ditt nya kök, så vill vi fortfarande gärna hjälpa dig så mycket som möjligt. Därför har vi tagit fram en monteringshandbok, som hjälper dig med monteringen av ditt Epoq kök.

Den här korta videon visar hur lådorna kan monteras av skenorna. Dessutom visar den också hur du sätter tillbaka lådorna på plats igen.

Har du själv monterat ditt kök eller har du fått det monterat av en privat montör kan vi inte hjälpa dig. Ta då själv kontakt med din montör. Har du beställt monteringen via Elgiganten, ber vi dig kontakta kundservice, om du inte är nöjd med monteringen eller med montörerna.

Vi hoppas naturligvis att du inte ska behöva göra en reklamation. Men om det skulle vara nödvändigt, så kan du bli uppdaterad genom att kontakta kundservice.

Pil med texten: Gå till Epogs framsida
Funktionellt och vackert kök är hemmets hjärta

Se våra Epoq-kök

Hitta ditt drömkök som har ett bra pris och elegant design
Se våra inspirationsgallerier och artiklar här

Se vårt inspirationsgalleri

Beställ planeringstimme hos Elgiganten

Boka gratis planeringsmöte hos oss