Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
 En kvinna som lutar sig mot en bänkskiva i ett Epoq kök

Epoq-kök - kvalitet, garanti och miljö

Köket är hjärtat i hemmet. En plats vi tillbringar mycket tid i. Därför är det viktigt att säkerställa en kvalitetsnivå som uppfyller dina förväntningar. Epoq kök är designade för att användas. Lådor och luckor ska tåla att öppnas och stängas varje dag genom åren. Bänkskivor, diskhoar och blandare ska fortsätta vara stilrena och funktionella över tid, oavsett kapacitet av användning. Detta ställer stora krav på materialval och design. Vi kvalitetssäkrar alla våra produkter för att säkerställa och upprätthålla en hög kvalitet. Med våra garantier slipper du att oroa dig. Dessa garantivillkor gäller för köp från och med 01.11.2020.
Ikon av 35 års förlängd garanti

Förlängd garanti för Epoq-kök

Elgiganten erbjuder en förlängd garanti upp till 35 år på Epoq kök. Den förlängda garantin (35år) gäller för kökssnickerier som skåp, fronter & täcksidor. Garantin gäller även för rörliga delar som gångjärn, lådor och utdragenheter samt för bänkskivor, diskhoar, inredningar & handtag. Garantin gäller endast för privat bruk och täcker material- och produktionsfel.

Läs fullständiga villkor gällande förlängd garanti på 35 år.

Ikon av 10 års garanti

Garanti 10 år (vattenanslutna produkter)

Elgiganten erbjuder en förlängd garanti upp till 10 år på vattenanslutna produkter så som köksblandare och diskmaskinsavstängningar från Blanco, Damixa, Grohe och Mora. Garantin omfattar funktion då produkten använts för privat bruk. För att produkten skall omfattas av garanti förutsätts att montage och skötsel utförts i enlighet med tillverkarens monterings- och skötselanvisningar. Följ därför noga leverantörens anvisningar! Rördragning och installation skall vara fackmannamässigt utförda och överensstämma med gällande branschrekommendationer.

Läs fullständiga villkor gällande förlängd garanti upp till 10 år på vattenanslutna produkter.

Ikon av 5 års garantid

Produktgaranti 5 år (elektriska produkter)

Elgiganten erbjuder en förlängd produktgaranti upp till 5 år på elektriska produkter från Häfele, Grass, Damixa och Grohe så som elektronisk diskmaskinsavstängare, ljuskällor, transformatorer och lådutkastare köpta tillsammans med Epoq-kök. Garantin omfattar funktion då produkten använts för privat bruk. För att produkten skall omfattas av garanti förutsätts att installation och skötsel utförts i enlighet med monterings- och skötselanvisningar. Garantin omfattar vad som anses vara normalt förhållande för en LED belysning.

Läs fullständiga villkor gällande förlängd produktgaranti upp till 5 år på elektriska produkter.

Läs mer om Epoq garantier

Epoq har en egen garanti för företagskunder. Vänligen kontakta Elgiganten Företag för mer information.

Vi arbetar målinriktat med att minska vår påverkan på miljön. Våra produkter av massivt trä kommer från hållbart skogsbruk. Vi använder inga tropiska träslag.

Höftsving

Släpp loss! Dämpad stängning är standard på alla våra lådor. De tillverkas och testas för en lång livslängd. Elgiganten erbjuder 35 års garanti på alla våra lådor.

Läs mer om våra lådor här!

*Priset på detta kök inkluderar ej vitvaror.

Tonårsraseri

Ta det lugnt! Våra gångjärn har dämpad förslutning som standard och är gjorda för att hålla. Elgiganten erbjuder 35 års garanti på alla gångjärn.

Läs mer om våra gångjärn här!

*Priset på detta kök inkluderar ej vitvaror.

Bodybuildaren

Inga problem! Våra standardlådor tål minst 40 kg, och för tungviktaren har vi lådor som tål upp till 60 kg.

Elgiganten erbjuder 35 års garanti på alla lådor.

Läs mer om våra lådor här!

*Priset på detta kök inkluderar ej vitvaror.

Hållbarhet över tid

Vi kan inte stoppa tiden. Men vi kan åtminstone försäkra dig om att våra kök och tvättstugor har en lång hållbarhet.

Elgiganten erbjuder 35 års garanti på kök och tvättstuga.

Se egna garantivillkor för blandare och elektroniska artiklar.

*Priset på detta kök inkluderar ej vitvaror.

Pil med texten: Gå till Epoq startsida

Läs mer om våra produkter här: