Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Byt in din gamla mobil eller surfplatta

Dags att köpa ny mobil? Hos oss kan du byta in din gamla mobil eller byta in din iPad och få rabatt på valfri vara. Välkommen in för värdering i någon av våra butiker!

Spara pengar och gör miljön en tjänst

Du är välkommen med din gamla mobil oavsett om du har köpt den hos oss eller någon annan. Vi tar både emot fungerande och icke fungerande enheter.

När du byter in din gamla mobil så sparar du både pengar och gör miljön en stor tjänst. Det bästa som kan hända din gamla enhet ur miljösynpunkt är att den kan glädja någon annan som telefon eller surfplatta ett tag till. Det näst bästa är att den kan materialåtervinnas och återfödas till exempel som brödrost, kaffebryggare eller tvättmaskin. Ditt val bidrar dessutom till ett mer hållbart samhälle. Nice!

Byta in din iPhone – vad är den värd?

Värdet på din telefon beror på märke, ålder och framför allt skicket den är i när du byter in den. Du får rabatt som motsvarar värdet på mobiltelefonen eller surfplattan du lämnar in.

Välkommen in till närmaste Elgiganten så hjälper vi dig med ditt inbyte.


Värdera och byt in din mobil

Använd vårt värderingsverktyg nedan för att se vad du skulle kunna få för din gamla mobil.

Ett

Gå till din närmaste butik

Ta med din telefon eller surfplatta till närmaste Elgiganten. Du behöver inte radera informationen på telefonen eller göra fabriksåterställning. Våra säljare hjälper dig på plats.

Två

Värdera din mobil

Vi diagnostiserar din telefon genom att testa mikrofon, skärm, touchfunktioner med mera. Utifrån resultatet och skicket på mobilen bestäms det värdet du kan få*.

Tre

Rabatt eller presentkort

Värdet på din mobil betalas ut i form av rabatt på ny produkt eller som presentkort hos Elgiganten.

* Värderingen går snabbare om du inte loggat ut från dina konton samt att telefonen eller surfplattan är laddad innan du kommer in för att värdera din enhet.

Tänk på att:

Vi accepterar inga stulna eller spärrade enheter och kontrollerar i brottsskyddsdatabasen checkmend.com om de mobiltelefoner och surfplattor vi tar emot är spärrade eller registrerade som stulna.

Sitter det kvar SIM-kort och minneskort i enheten vid inlämning i butik tar vi bort dem och förstör dem.

Du ansvarar själv för att avsluta eventuella telefonavtal för respektive enhet. Vi ansvarar inte för samtalskostnader som kan uppstå före eller efter mottagande av din mobiltelefon eller i samband med andra omständigheter. Vi samarbetar med Fonebank.com som förbehåller sig rätten att neka enheter som inte lever upp till villkoren för inbyte.