Hoppa över navigation

Såhär installerar du en övervakningskamera

En övervakningskamera ger dig trygghet och möjlighet att hålla koll på ditt hem, även när du inte är hemma. Men hur installeras en övervakningskamera och var man ska placera den? Vi ger dig några tips.

Overview of a complete home surveillance system, including security cameras and an app

Incidenter inträffar ofta borta från gatan och människor; Därför rekommenderas att installera en andra övervakningskamera ovanför ett mer avskilt fönster eller vid en bakdörr.

Men om du bor i en lägenhet kanske du inte kan installera en utomhusövervakningskamera. Under sådana omständigheter är det en bra idé att installera en övervakningskamera inomhus vid ingången till ditt hem och/eller i ditt vardagsrum.

Övervakningskameror för inomhus och utomshusbruk

Se alla våra övervakningskameror
   
   
   
   
   
   
   

Genom att installera en inomhusövervakningskamera kan du passa på på ditt hem även när du inte är fysiskt där. Många övervakningssystem och produkter som finns tillgängliga kan anslutas till ett WiFi eller ett mobilnät. Denna funktion gör det möjligt för dig att få aviseringar via en app om något ovanligt eller oväntat skulle inträffa i ditt hem.

Ett hemövervakningssystem som styrs via en dedikerad appDifferent home security system functionalities on display via an app