Hoppa över navigation

Boka tid idag och bli kontaktad inom 24 h

Klicka här
Hemtekniker_Topbanner

Elgigantens Hemtekniker - Teknikhjälp på plats

Våra erfarna hemtekniker hjälper dig att installera och leverera dina nya produkter, utan att du behöver lyfta ett finger! Vi kan även hjälpa dig med felsökning av befintlig utrustning, montering av nätverksuttag och mycket, mycket mer.

  • Våra tekniker hjälper dig i ditt hem med TV, ljudsystem, skrivare, router, digitala dörrlås, dator, Smarta Hem-produkter och mycket mer.
  • Teknikern hjälper dig både med nyköpt elektronik eller sådant du redan äger.
  • När du beställer en produkt i något av våra varuhus så kan teknikern även hantera hemleverans av dina produkter (Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd).
  • Vi kan även hjälpa dig med att ta hand om dina gamla produkter för miljömässig återvinning.
  • RUT-avdraget gäller för teknikerns arbetstid, så du betalar bara hälften och den andra hälften för teknikern betalas via RUT-avdraget. Nice!
services - home technician - technician drilling in wall

Vi kan hjälpa dig med all din hemelektronik

Våra erfarna hemtekniker har utfört över 300.000 uppdrag och är därför väl rustade för att hjälpa dig med alla typer av hemelektronik. När du köper en ny tv i något av våra varuhus kan hemteknikern exempelvis leverera produkten hela vägen in i ditt vardagsrum*, montera tv:n på väggfäste eller fotstativ, ställa in dina favoritkanaler och optimera bilden för bästa möjliga upplevelse. Efter utförd installation kan teknikern ta med sig både emballaget och den gamla tv:n för miljömässig återvinning*.

Du kanske också behöver hjälp med installation av din nya skrivare, att ansluta en Google Home-högtalare till dina Philips Hue-lampor eller att montera ett nytt nätverksuttag till familjens gaming-dator - Elgigantens hemtekniker kan hjälpa dig med allt detta, och mycket mer. 

* Leverans och miljöretur via Hemtekniker erbjuds f.n. i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Installationstjänsterna erbjuds dock i samtliga regioner.

services - home technician - technician being greated by the door

Med Elgigantens Hemtekniker kan du känna dig trygg

Vi på Elgiganten samarbetar med Smartify BBG, som har utfört över 300.000 uppdrag sedan starten 2008. Alla våra Hemtekniker har en grundlig utbildning och en djup förståelse för hur produkterna är uppbyggda och hur de skall installeras för att fungera på bästa sätt. När du beställer en tjänst från oss kan du känna dig trygg med att den tekniker som besöker dig har all kunskap som krävs för att din hemelektronik ska hanteras på korrekt sätt. Våra tekniker har tillgång till fullutrustade servicebilar som innehåller alla verktyg som kan behövas för att utföra en installation i ditt hem. När våra Hemtekniker besöker dig så legitimerar de sig alltid med ID06-bricka, så att du kan känna dig trygg med personen du släpper in i ditt hem.

För att göra hanteringen av RUT-avdraget enkelt för dig, så sköter vi allt pappersarbete. Du uppger endast ditt personnummer så hanterar vi administrationen mot Skatteverket. Du kontrollerar att avdragsutrymmet för RUT-tjänster inte är förbrukat (Maxbeloppet på det sammanlagda ROT/RUT-avdrag är 75 000 kr per år.). Du betalar endast halva arbetskostnaden och resterande belopp hanteras direkt mot Skatteverket av oss och vår partner. Enkelt och bekvämt för dig!

Varför välja Elgigantens hemtekniker?