Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Folk som tränar i ett rum

Snabbare återhämtning med dessa produkter

Oavsett om du springer, cyklar eller styrketränar, är träning tuff för kroppen. När du tränar hårt får musklerna mikroskopiska skador som måste byggas upp med vila och tillförsel av energi. Det bästa trötta muskler kan få är därför lite efterlängtad vård, gärna i form av massage. Massage stimulerar blodcirkulationen i musklerna samtidigt som det tar bort slaggprodukter från kroppens vävnader.

På den här sidan hittar du ett antal produkter som kan bidra till snabbare återhämtning så att du får ut ännu mer av träningen.
Hypervolt

Hypervolt

Hypervolt är perfekt för dig som vill ha ökad rörlighet och snabbare återhämtning. Massagepistolen kombinerar kraft, precision och variation, och du kommer att känna hur kroppen sakta men säkert blir mer utvilad som ett resultat av den djupa vibrationsmassagen. Använd de utbytbara huvudena för att fokusera på olika muskelgrupper och anpassa behandlingen efter dina problemområden.

Z-Roller

Z-Roller

Z-Roller är perfekt för trötta ben och fötter. Det ger dig en djup massage för snabb återhämtning, samtidigt som den är idealisk för blodflödet och lymfcirkulationen. Z-Roller är främst designad för massage under fötterna, benen och hamstringen och den praktiska storleken gör det enkelt att ta med sig vilket är praktiskt om man exempelvis tävlar.

Vyper 2.0

Vyper 2.0

Vyper 2.0 är en vibrerande massagerulle som ger dig enkel tillgång till massage. Massagerullen är perfekt för ökad blodcirkulation och återhämtning, samtidigt som den är väl lämpad före träning för att värma upp musklerna.

PowerDot

PowerDot

Muskelstimulatorn PowerDot styrs enkelt från telefonen och kan bidra till ökad muskelstyrka och snabbare återhämtning. PowerDot är också utmärkt för rehabilitering efter en skada eller om du vill bli av med spänningar i kroppen.

Hypersphere

Hypersphere

Om du vill fokusera på vissa muskelgrupper med triggerpunktsbehandling är Hypersphere perfekt. Den vibrerande bollen går djupare och snabbare in i muskeln, vilket ger en ännu mer fullständig behandling än med vanliga massagebollar.