Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
LG OLED ger perfekta färger på perfekt svärta

LG OLED: Perfektion som inga andra TV-apparater kan matcha.

Perfektion som ingen annan TV-teknik kan jämföras med. LG:s OLED ger dig den bästa upplevelsen du kan få, utrustad med fullt stöd för alla aktuella HDR-format i 4K upplösning. Den ikoniskt glastunna OLED-skärmen kompletteras med mäktigt ljud från en inbyggd soundbar, och styrs med det omtalade WebOS 3.5 Smartsystemet och din Magic Remote som låter dig interagera naturligt med din TV.

 5 anledningar till varför LG OLED TV är det perfekta valet

LG OLED ger perfekt svärta

[1] Perfect Black

Stjärnorna lyser som starkast mot den mörkaste natthimmelen. Endast OLED kan skapa en sådan kontrast mellan ljus och mörker och erbjuda dig den upplevelsen hemma. Ingen displayteknik kan ge dig ett sådant djup och mörker i bilden som när varje pixel kontrollerar sitt eget ljus i en OLED TV.

LG OLED ger perfekta färger

[2] Perfect Colour

Färger har aldrig upplevts så starkt som när de möter den perfekta svärtan i en LG OLED. De renaste färgerna uppnås utav OLED-teknikens unika förmåga att kontrollera ljusstyrka och färg exakt och enskilt för varje subpixel. Det betyder att du får uppleva över en miljard olika nyanser.

LG OLED har fullt HDR-stöd

[3] Perfect HDR

Det bredaste HDR-stödet, inklusive Dolby Vision och Advanced HDR från Technicolor. LG:s Cinema HDR stödjer formaten HDR10 och HLG och förbättrar till och med vanligt innehåll med metadata scen för scen. Den stödjer även mer krävande format som Dolby Vision och Advanced HDR by Technicolor så att du kan njuta av premium HDR-innehåll.

LG OLED ger den perfekta vinkeln

[4] Perfect Angle

Vi sitter inte alltid rakt framför TV:n och om du vill bjuda dina vänner för att se på matchen eller samla familjen och se på film ska alla kunna få den bästa bilden. Med OLED upplever du samma färger utan förvrängning, även i vinklar där en vanlig TV bleknar.

 LG OLED ger perfekt bildkvalitet

[5] Perfect Picture

LG:s intelligenta processorer garanterar optimerad bildkvalitet. Bakom LG:s imponerande bildkvalitet finner du den intelligenta α9-processorn som förbättrar kvaliteten på allt innehåll. Quad-Step brusreducering, objektbaserad djupförbättring och frekvensbaserad skärpeförbättring analyserar och förhöjer kvaliteten på allt som du tittar på.

A Whole New Category of Television

Evolution of TV

OLED för Gaming

Med LG:s 2017 OLED behåller du en minimal input-lag utan att offra bildkvalitet med HDR Game Mode i 4K. Få samma inlevelse, samma spektakulära omgivningar men utan att störas av input-lag under blixtsnabb action."The best gaming experience
available today"

Rtings.com - juli 2017

LG OLED Gaming Mode

Tredimensionellt ljud med Dolby Atmos

Dolby Atmos ljudet når och omger dig från alla riktningar, få ljudet av en biosalong i ditt eget hem. Ljudet följer varje föremål i bilden, inte bara dess riktning utan även på höjden. Låt dig svepas med av kraften och precisionen i en tredimensionell ljudupplevelse. Komplettera den perfekta bilden med ett kraftigare ljud, eller låt dig omvälvas av en tredimensionell Dolby Atmos-upplevelse. LG erbjuder ett stort utbud av soundbars som passar till allt från compact living till bioljud i premiumkvalitet.

LG Signature Wallpaper TV – Enkelhet. Perfektion.

Ren Perfektion. Den eleganta Wallpaper-TV:n är ensam i sin kategori, en innovation där bilden blir en del av väggen. De självlysande pixlarna med sina starka rena färger och perfekta svärta ger den kontrast, djup och färgbredd som bara OLED kan erbjuda, såväl som fullt stöd för allt ditt HDR-material. Men perfekt bild möter även enastående ljud i en medföljande Dolby Atmos soundbar.

Hitta inspiration i några av våra andra artiklar

LG Soundbar

Inga produkter

 

 • 7.1.4-ch surround system
 • Meridian Technology, Dolby Atmos
 • Chromecast, Google Assistant
  
 
 

 • 5.1.2-ch, Google Assistant inbyggt
 • Meridian Technology, Dolby Atmos
 • Chromecast, 4K pass-through
  
 
 

 • 300W, DTS Virtual:X
 • AI Sound Pro
 • TV Sound Sync, Bluetooth
  
 
LG GX soundbar med trådlös subwoofer
Webblager (50+)  
184013
5 890
 
 
Webblager (50+)  

 • LG Zero-Gap design
 • Dolby Atmos och DTS:X
 • 4K Pass-through, Bluetooth, HDMI
  
 
LG SN7Y soundbar med trådlös subwoofer
 
184012
6 990
 
 
 

 • 3.1.2-kanal 380W, Hi-Res Audio
 • Meridian, Dolby Atmos, DTS:X
 • AI Sound Pro, 4K Pass-Through
  
 
 

 • 3.1 Ch 420W-ljud
 • DTS Virtual:X, TV Sound Sync
 • Chromecast, Google Assistant Ready