Logo Elgiganten
Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
LG Oled

LG Oled har en fullkomlighet som inga andra TV-apparater kan matcha

LGs smart-TV med OLED och 4K är utrustad med OLED HDR. Här får du den bästa bildkvalitén man kan tänka sig, banbrytande slank utformning med en ultratunn OLED-skärm limmad på en genomskinlig glasplatta och inbyggd ljudplanka från harman/kardon® med utmärkt och kraftigt ljud. Detta ger en upplevelse som ingen annan TV kan matcha.

Möt framtidens TV med Oled B6 och C6

LG:s OLED-TV med OLED HDR har fullt stöd för Dolby Vision och har fått Ultra HD Premium-märkning. Här får du med dig alla detaljer i både mörka och ljusa områden av bilden. Självtändande pixlar skapar en perfekt återgivning av svart och ger liv till miljarder av klara färger. Den nyskapande teknologin i LG:s OLED-TV öppnar också upp möjligheter för otroligt tunn design. Skärmen har inte bakgrundsbelysning och därmed kan tjockleken innovativt reduceras. TV:n är extremt tunn och levereras med ett svart stativ som gör att TV:n kan ”sväva”. Med full Cinema Screen blir de synliga ramarna på alla fyra sidor minimalt smala och tittarna får en upplevelse som påminner om att gå på bio. Smart-TV:n med webOS 3.0 är både väldigt enkel och rolig att använda. Utsökt ljud från harman/kardon® lyfter den fantastiska TV-upplevelsen ännu ett hack.

 Möt framtidens TV
Elegant och slank oled-TV

En helhetlig TV-upplevelse med Oled E6 och G6

OLED 4K-TV från LG med banbrytande, ultratunn OLED-skärm på bara 2,57 mm. Skärmen är limmad på en genomskinlig glasplatta, något som ger TV:n en vacker utformning som matchar den höga bildkvaliteten. OLED HDR, med fullt stöd för Dolby Vision och Ultra HD Premium-märkning visar samtliga detaljer i både mörka och ljusa områden av bilden. Självtändande pixlar skapar en perfekt återgivning av svart och ger liv till miljarder klara färger. Smart-TV:n med webOS 3.0 är både väldigt enkel och rolig att använda och ger en fantastisk TV-upplevelse. OLED-TV:n vilar på ett utsökt, elegant och smalt stativ. Stativet har en inbyggd ljudplanka som riktar ljudet framåt så att du i alla scener kan njuta av kraftigt, felfritt ljud på 80 w, designat av harman/kardon®.

Vad är OLED?

OLED är en förkortning av Organic Light-Emitting Diode och består av tusenvis av organiska lysdioder. En OLED-pixel består av tre lysdioder med huvudfärgerna röd, grön och blå. En OLED-skärm kan därför producera ljus i varje enskild pixel och i varje färg. Med miljoner av färgnyanser ger detta en mer precis färgåtergivning. I teorin är kontrastnivån oändlig eftersom varje pixel kan släckas fullständigt när det är behov för det. Ljusstyrkan är på nivå med LED LCD-TV, men svartnivån är mörkare än till och med de bästa plasmaskärmarna. OLED ger dessutom snabbare uppdatering och respons av färgerna för mer jämna rörelser i bilden.

Vad är Oled?

Senast uppdaterad 2016-08-10 12:23:52

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info