Hoppa över navigation
Compact Laminate Header

Kompaktlaminat

Kompaktlaminat är en solid bänkskiva med en hållbar och hygienisk yta som kräver väldigt lite underhåll. Vi har ett stort sortiment av färger, mönster och texturer. Med en tjocklek på upp till 13 mm är detta en tunn och modern bänkskiva. För att ge optimalt stöd bör kompaktlaminat alltid monteras ovanpå skåp. Kompaktlaminat kan också användas som stänkskydd.

Kompaktlaminat består av flera lager hårdpressat papper, ett lager med dekorpapper och ett beskyddande melaminlager på toppen.

Materialet är vattentåligt men tål bara lite lätt värme, så du behöver alltid använda kastrullunderlägg. Kompaktlaminat är hållbart, men inte reptåligt så du ska aldrig skära direkt på bänkskivan. Även fast kompaktlaminat är genomfärgat så är vissa material mer känsliga för repor än andra, det gäller speciellt enfärgade varianter med slät yta.

Daglig rengöring kan göras med en fuktig trasa. Om det är nödvändigt kan man använda milda rengöringsmedel men undvik rengöringsmedel som har slipande effekt eller blekmedel. Några rengöringsmedel, såsom diskmedel kan lämna en fettig yta, därför rekommenderar vi att du använder rengöringsmedel från Epoq när du ska rengöra din bänkskiva i laminat.
 

Diskhon kan vara toppmonterad, infälld eller underlimmad. Plan- och underlimmade diskhoar måste monteras på fabriken.

Moderna och hållbara bänkskivor

Kompaktlaminat har ett minimalistiskt uttryck. Sträva efter minimalism eller använd den för att lägga till en modern touch till ett klassiskt kök.

Vi erbjuder kompaktlaminat med följande mått:

Tjocklek13/40 mm

Djup: upp till 1220 mm*

Max-längd 4000 mm*


*Maxmått kan variera beroende på design

OBS. Alla bänkskivor är inte tillgängliga i vår webbutik. Besök ditt lokala varuhus med Epoq-avdelningen och be om mer information.

OBS. Alla bänkskivor är inte tillgängliga i vår webbutik. Besök ditt lokala varuhus med Epoq-avdelningen och be om mer information.