Sista chansen på sommarrean! Se alla deals

Hoppa över navigation
Solid Wood Header (1)

Massivt trä

Alla våra bänkskivor i trä är gjorda av massivt trä i hög kvalitet. De finns i olika tjocklekar, träsorter och i flera olika hårdhetsnivåer.

Träbänkskivor ger ett uttryck som är både rustikt men samtidigt mjukt.  Det här är speciellt populärt i de nordiska länderna där design och naturliga material alltid har varit sammankopplade. Eftersom trä är ett naturligt material reagerar det också på omgivningen. Det kan utvidgas eller dra ihop sig beroende på luftfuktighet.

Med våra växlande väder här i norr är det extra viktigt att ta hand om din bänkskiva. Applicera tätningsmedel regelbundet för att undvika att träet suger upp eller avger för mycket fukt.

Horn-Bordpladefabrik-Black (1)

Vackra ekbänkskivor

Ek är ett populärt val för köksbänkar tack vare sin naturliga styrka och vackra mönster.

Läs mer om våra ekbänkskivor

Robusta askbänkskivor

Ask är en blek träslag med ett rakt framträdande ådringsmönster. Täta träslag som ask är särskilt väl lämpade som köksbänkskivor.

Läs mer om våra askbänkskivor

Bambu och andra träslag

Trä ger en varm organisk touch till interiören.

Var medveten om att varje träbit kommer att ha sitt unika ådring och pigmentering från naturen. Så bilder och prover kan avvika något från din slutprodukt.

Sidan är under uppbyggnad. Undertiden ber vi dig prata med en köksspecialist i våra varuhus för att ta del av vårt stora utbud av bänkskivor.