Sista chansen på sommarrean! Se alla deals

Hoppa över navigation

Kolgrill

En kolgrill, och specifikt klotgrillen, är för många den klassiska symbolen för grillmat. Hos Elgiganten hittar du ett stort utbud av kolgrillar för alla typer av situationer vare sig det är en kolgrill till hela familjen eller som en enkel portabel grill. Vi har kolgrillar från tillverkare som Weber och Nordic Season i allt från klassisk klotgrill, brikettgrill, smoker och grilltunna samt kollgrillar med tillhörande bord och kolgrill på hjul. Utöver det finns även tillbehör som grillspett, grillspadar grillöverdrag och mycket mer.

Sortera efter
1–29 av 29 produkter

Skillnaderna mellan kolgrill och gasolgrill är att kolgrillen oftast tar mindre plats och är lättare att flytta på. Genom att grilla med kol kommer man även upp i högre temperaturer, vilket är det som ger den uppskattade grillsmaken som många menar är den största fördelen. Med gasol är det emellertid enklare att reglera värmen med och därav även snabbare att börja grilla. Hos oss hittar du kolgrillar i flera olika prisklasser och utföranden, oavsett om du är ute efter en stor eller en liten praktisk klotgrill kan vi garantera att du kan hitta något som passar för just dig.

Kika vidare på vårt sortiment på nätet eller i våra butiker. Glöm inte att det alltid är samma låga pris oavsett om du handlar online eller i butik!