Recept till ångugn - Hälsosam matlagning med ånga
Tycker du om hälsosam och smakrik mat? Då bör du satsa på en ångugn eller inbyggnadsugn med ångfunktion. Ånga är både skonsamt och nyttigt, och maten behåller sina näringsämnen och sin naturliga smak och färg.
Ångugn - Gnocchi med brynt smör, salvia och hasselnötter
Att laga gnocci med ånga är det bästa sättet bevara råvarans naturliga smak, färg, näringsämnen och textur.
Ångugn - Steam buns med anka, picklad silverlök och hoisinsås
En spännande rätt som använder tillagningsmetoden Sous-vide.
Ångugn - Vit sparris med rökt majonnäs och sidfläsk
Ånga är det bästa sättet bevara råvarans naturliga smak, färg, näringsämnen och textur. Perfekt för skonsam tillagning av tex grönsaker och fisk.
Ugn - Frasig ugnsrostad potatis
Riktigt god och frasig ugns potatis, resultatet blir absolut bäst med en ugn med 4D varmluft
Ugn - Rostad Majskyckling med sous vide tomater och rödvinsås
En riktig rätt där både sous vide och ångugnen verkligen kommer till sin rätt!
Ugnar med ångfunktion:
- PerfectRoast plus: vet exakt när din ugnsstekning är klar.
- Ångfunktion med sous-vide är ett skonsamt sätt att tillaga hälsosam och saftig mat.
- 4D Hotair: jämn värmefördelning ger perfekta resultat - på alla nivåer.
- PerfectRoast plus: vet exakt när din ugnsstekning är klar.
- Tillsatt ånga: gör maten krispig på utsidan och saftig på insidan.
- Ugn kombinerad med mikro och varmluftsfunktion för snabb uppvärmning och matlagning.
Rekommenderade enkla och goda recept
Prova våra enkla och snabblagade recept. Tips på lättlagade måltider där du kan låta produkterna göra jobbet.