Hoppa över navigation

Vanliga frågor

För att hjälpa dig att hitta svar på dina frågor så har vi sammanställt vanliga frågor och svar. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du söker, så har vi delat in frågorna i olika kategorier.

Hittar du inte svaret på din fråga nedan, kontakta oss här, så hjälper vi dig! 

Våra 3 vanligaste frågor:

 • 1. Jag hittar inte mitt kvitto, kan ni hjälpa mig?

  Kvitton registreras på den mailadress du uppgav när du gjorde köpet. Du kan logga in med din mailadress eller skapa ett nytt konto på Elgiganten.se för att hitta kvittot på Mina Sidor.

  Besöker du ett varuhus behöver du ha med dig legitimation och kontaktar du kundtjänst är det bra att veta att vi bara får lov att skicka en kvittokopia till den adress och e-post som står på originalkvittot.

 • 2. Min produkt är transportskadad, vad gör jag?

  Ta bilder av skadan, spara emballaget och registrera en transportskadeanmälan så snart som möjligt efter leverans. Om du behöver hjälp eller har några frågor kan du kontakta oss.

  Är din transportskadade produkt köpt av en Partner på Elgiganten Marketplace registrerar du ett ärende genom att logga in på Elgiganten.se

 • 3. Min produkt har gått sönder, hur får jag support?

  Om du behöver hjälp med support, service eller reparation så har du flera möjligheter. Du kan börja med att läsa vad som gäller för just din produkt på våra supportsidor.  Där finns kontaktuppgifter till samtliga leverantörer, och ofta kan du få hjälp direkt över telefon, utan att behöva ta dig till något av våra varuhus. Här hittar du våra supportsidor.

  Självklart kan du även kontakta vårt kundcenter direkt om du vill ha hjälp direkt från oss.