Hoppa över navigation
Vitt kök med en bänkskiva i laminat, ett brunt köksbord med stolar och en sparkcykel som står lutad mot ett skåp.

Fast längd

Om du vill ha en bänkskiva i hög kvalitet som kan levereras snabbt och till ett budgetvänligt pris, är en bänkskiva med fast längd en bra lösning. Vi erbjuder ett stort urval av färdigskurna bänkskivor i laminat och massivt trä som kan levereras inom två veckor. Alla våra bänkskivor med fast längd är Svanenmärkta*. 

Saker att tänka på innan du väljer en bänkskiva med fast längd:

  • Fabriksmonterade diskhoar, som är underlimmade eller planlimmade, är inte möjliga.
  • Du måste göra utskärningar och justeringar själv.
  • Om du ska sammanfoga två bänkskivor i rak linje, se till att du har tillräckligt med avstånd till fogen, både från kanten och eventuella utskärningar på båda sidor.
  • Fogar i bänkskivor med en fast längd kommer bli lite mer synliga än med specialanpassade bänkskivor. Du kommer att behöva fogband (säljs separat) för både raka fogar och hörnfogar.
  • Det följer med tre stycken kantband för bänkskivor med fast längd, så du kan inte täta mer än tre kanter på samma bänkskiva. Kanter i fogar behöver inte kantband.

*Det nordiska Svanenmärket garanterar att produkten hör till de minst miljöpåverkande inom sin grupp och klarar tuffa krav som avser hela produktens livscykel, från produktion till slutprodukt.

OBS. Alla bänkskivor är inte tillgängliga i vår webbutik. Besök ditt lokala varuhus med Epoq-avdelningen och be om mer information.

Sortera efter
1–9 av 9 produkter