Nyheter, kampanjer och information

LED, OLED vs QLED - Vilken TV bör du köpa?
Vilken TV passar dina behov? Ta hjälp av oss att hitta rätt i TV-djungeln! Nedan finner du ett urval av våra rekommenderade TV från Samsung, Sony, LG, TCL och Philips.
Läs mer
Köp utvalda produkter – få Viaplay Film och Serier
Köp utvalda produkter för minst 1000 kr hos Elgiganten och få Viaplay Film och Serier gratis i 3 månader.
Läs mer
The Frame 2021 - konst-TV från Samsung
Samsung The Frame 2021 har en tunnare design än någonsin tidigare. Upplev underhållning i QLED-kvalitet, och förvandla TV:n till ett konstverk när den är avslagen.
Läs mer
Gaming-TV från Samsung
Samsungs prisbelönta QLED-TV-apparater för gaming ger dig spel med low-input, hög bildhastighet för mjuka exakta rörelser och uppdateringshastigheter som kontinuerligt anpassas till innehållet. Upplev fantastiska 8K HDR-bilder och spel utan laggning eller fördröjning.
Läs mer
Samsung The Sero - TV skapad för mobilen
The Sero från Samsung är TV:n för dig som spenderar mycket tid på mobiltelefonen för streaming och sociala medier. Samsung The Sero speglar innehållet på din mobilskärm, både horisontellt och vertikalt, beroende på hur du håller telefonen.
Läs mer
Bäst i test - TV

Bäst i test - TV

2020-10-21
Tidningar och internetsajter som Råd & Rön, Ljud & Bild, Tek.no och EISA korar de bästa TV-apparaterna. På denna sida hittar du TV-apparaterna som blir testade, rekommenderade och korade till bäst i test av experterna.
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Inställningar och layout av TV-bild
Bildkvaliteten är aldrig helt perfekt när du sätter på TV:n för första gången. Här kan du läsa om hur du får en optimal bild på din TV apparat
Läs mer
4K-TV - vad är 4k-upplösning?
Läs mer