Nyheter, kampanjer och information

Köp AirPods

Köp AirPods

2019-03-21
AirPods ger dig en oöverträffad trådlös ljudupplevelse. Samtalstiden är längre än tidigare och du kan aktivera Siri med din röst. Så fort du plockar upp dem ur det trådlösa laddningsetuiet är de redo för alla dina enheter. Och när du sätter in dem i öronen ansluter de automatiskt och ger dig ett fantastiskt fylligt ljud. Det är nästan som magi.
Läs mer
Ultimate Ears -bärbara trådlösa högtalare
Ultimate Ears ger dig testvinnande bärbara högtalare med lång batteritid, vattentät design och multiroom. Läs mer om BOOM 3 och MEGABOOM 3, som är korat till årets bästa bärbara Bluetooth-högatalare av teknologimagasinet Lyd & Bilde. Ultimate Ears köper du hos Elgiganten.
Läs mer
Spelindustrin utmanar konstant gränserna för marknadens hårdvara, med makalös grafik som kräver den bästa bildkvalitén och blixtsnabb action som kräver optimal prestanda och responstid. LG antar den utmaningen med OLED och SuperUHD och levererar rekordlåg input lag för gaming i 4K och HDR.
Läs mer
Läs mer
Guide: Vilka hörlurar bör du köpa?
Den här guiden hjälper dig att välja rätt hörlurar och öronsnäckor. Vi förklarar vad som är skillnaden mellan in-ear, on-ear och around-ear hörlurar, vad som skiljer trådlösa från helt trådlösa hörlurar och kommer att ge dig tips om vilka funktioner som lämpar sig för träning, under gaming och på resan.
Läs mer
Nya Sonos Beam - kompakt och smart soundbar
Sonos Beam är en kompakt och smart soundbar som erbjuder uppgraderad ljudkvalitet när du streamar vilken musiktjänst som helst, ser på TV, film eller lyssnar på podcasts. Inredningen domineras inte av Sonos Beams design, men den levererar en såpass kraftfull bas att du slipper en extra subwoofer.
Läs mer
Around-ear hörlurar
Around-ear är hörlurar som omsluter hela örat och är därmed ljuddämpande. Around-ear är perfekt för flygningen, tågresan eller när du helt enkelt önskar att koppla bort omvärlden för en stund. Många brusreducerande hörlurar är Around-ear, och tack vare de komfortabla öronkuddarna kan du använda hörlurarna i flera timmar.
Läs mer
Installation av projektor för företag
Läs mer
Libratone - hörlurar och trådlösa högtalare med stort ljud
Libratone presenterar sina prisbelönta hörlurar och trådlösa högtalare i stilren dansk design. Zipp och Zipp Mini-högtalarna tillåter dig ansluta och skapa multiroom-system med upp till 6 enheter, medan Q Adapt on-ear och in-ear hörlurarna kommer med justerbar, aktiv brusreducering.
Läs mer
Hör bara det du vill höra - välj hörlurar med brusreducering!
Köp hörlurar eller in-ear-hörlurar med Active Noise Cancellation-teknik (ANC). När du ska träna är in-ear-hörlurar bra men vid långvarigt bruk är utanpåliggande bättre. Det finns både trådlösa och trådanslutna modeller. Bose QuietComfort 35 (QC35) och Bose QuietComfort 25 (QC25) är populära modeller och det är även Sony WDR1000X, Sony WH1000X och Sony WF1000X.
Läs mer
Loading