Logo Elgiganten

Nyheter, kampanjer och information

Logik glödlampor - nedladdningsbar produktinformation
All viktig information du behöver om glödlampor från Logik.
Läs mer
Planera ditt Epoq kök
Drömmen om ett nytt kök, hemmets hjärta, ska förverkligas. Nu står en hel rad av val på tur. Med vårt ritverktyg, checklista och app får du både hjälp, råd och inspiration på vägen mot ditt drömkök.
Läs mer
Ta vara på ditt Epoq kök
Grattis till ditt nya Epoq-kök! Nu väntar många år med matlagningsglädje. För att ditt kök ska hålla så länge möjligt är det dock viktigt att ta väl vara på köket och ge husets viktigaste rum det underhåll det behöver.
Läs mer
AMD Ryzen tar spelvärlden med storm
AMD Ryzen är den ultimata processorn för en PC-gamer. Serien består av AMD R7 1700, AMD R7 1700X och AMD R7 1800X som alla passar till den mest inbitna spelarna. Den nya processorserien är konstruerad för att tackla alla nya spel i 1440p/4K samt streaming. AMD Ryzen ger dig bra valuta för pengarna och kapacitet för att klara av de mest krävande spelsituationer.
Läs mer
Samsung Unpacked - Bli först med Samsungs nya telefon
Den 29 mars presenterar Samsung sin nästa telefon och förväntningarna på den nya modellen är stora. Exakt vad det är vi kan vänta oss är det ännu ingen som vet med säkerhet, men att det blir något stor och spännande råder det inget tvivel om.
Läs mer
Huawei P10 och P10 Plus - bildskön perfektion
Huaweis flaggskeppsmodell P10, och den större P10 Plus, tar ett steg vidare och överträffar det man förväntar sig av dagens smartphones. Andra generationens Leica-kamera, snabb laddning och marknadens just nu snabbaste processor är några av höjdpunkterna. Den stilfulla och slimmade designen kombinerat med imponerande programvara gör Huawei P10 och P10 Plus till en mobil som imponerar - i alla avseenden.
Läs mer
Monteringshandbok för Epoq
Grattis till ditt nya Epoq-kök! Nu är det bara monteringen som återstår. För att denna ska bli så enkel och översiktlig som möjligt lönar det sig att ta en titt i Epoqs monteringshandbok. Här får du värdefulla tips för hur du skall gå till väga för att få ut det mesta av det kök du alltid har drömt om.
Läs mer
Lycklig och sund utan kaloriräknare
I ett samhälle där kropp, självbild och hälsa ständigt utmanas kan det vara lätt att se sig blind på dieter, träningsformer och snabba lösningar. Men tänk om du skulle välja bort kaloriräknaren, gömma bort vågen och hellre fokusera på de små ändringarna i livet? Om byxan är trång, börjar den inte sitta lösare med en kaloriräknare i fickan.
Läs mer
Enklare träning med pulsklocka utan pulsband
Aktiv eller inte. Att ha koll på pulsen kan vara både spännande och motiverande för de flesta och med en pulsklocka som mäter pulsen utan att du behöver ett pulsband, blir möjligheterna fler. I en vardag där klockorna blir allt smartare och där tillbehörshögen bara växer, är det skönt att i alla fall kunna lämna pulsbandet hemma.
Läs mer
Ta pulsen på träningen med en träningsklocka
Med moderna och innovativa teknologier har träningsklockorna fått en ny renässans de sista åren. Från att ge enkla översikter av puls, steg och kalorier är dagens träningsklockor fulla av möjligheter som gör träningsvardagen både enklare och mer översiktlig.
Läs mer
Loading

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info