Logo Elgiganten

Nyheter, kampanjer och information

Logitech Circle 2 Övervakningskamera
Med Logitechs övervakningskamera Circle 2 kan du hålla dig ständigt uppdaterad om allt som föregår i och utanför ditt hem. Tack vare intelligenta funktioner kan du följa dina barn, dina husdjur och hela ditt hem även när du själv är på annan plats. Kameran kan också leverera rörlig bild i mörker, med ett smart nattläge som täcker 180 graders vinkel. En rad andra intelligenta funktioner, som exempelvis intuitiv molnlagring, gör kameran perfekt för dig som vill få koll på din hemmiljö var och när du än önskar.
Läs mer
KNOWHOW Återskapning av data - När du tror allt gått förlorat
Nu kan du slippa oron över att bli av med oersättliga bilder, filer och dokument. Med Elgigantens KNOWHOW-tjänst Återskapning av data kan du rädda det du trodde var försvunnet.
Läs mer
Det säkra före det osäkra
Ingen vill hitta sitt bankkonto tömt på pengar, att bilder sprids över Internet eller att e-post kontot hackas. Desto mer digitalt vardagslivet blir desto större blir risken att personuppgifter kan hamna på sidospår. Det är en sak om dina ägodelar blir stulna, men vad händer om de går sönder? Eller om du väljer att sälja din dator? Data som inte raderas ordentligt kan återställas och missbrukas. Med säker borttagning av data raderas innehåll på rätt sätt så att ingen obehörig kan få tillgång till din känsliga information.
Läs mer
Huawei T3 10 -  Elegant och kraftfull underhållningsmaskin
Huawei T3 10 är så mycket mer än ett stilrent yttre. Surfplattan har en fantastisk skärm som kommer att imponera, ett långvarigt batteri och mängder av underhållningsmöjligheter. Tack vare Android’s operativsystem kommer surfplattan att bidra till en enklare och mer underhållande vardag.
Läs mer
Med Xbox One X kommer du att uppleva en överväldigande kraft som tar din spelkonsol-upplevelse till nästa nivå. Den grafiska processorkraften på hela 6 Teraflop, tillsammans med förmågan att visa innehåll i 4K och HDR, bidrar till att dina spel fungerar bättre än någonsin. Upplev äkta spelglädje som den är menad att upplevas.
Läs mer
Gör hemmet smartare med HomeControl
Har du hört talas om smarta hem? Har du redan smart-produkter hemma? Eller vill du göra din vardag lite enklare? Styr HomeControl’s egna lampor, larmsensorer, brandlarm och mycket mer direkt från din smartphone. Det bästa av allt, är att med HomeControl-systemet kan du styra andra system som PhilipsHue och Sonos. Därför behöver du inte ha en mängd av olika appar och system. HomeControl gör hemmet smartare.
Läs mer
FIFA 18 - drivs av Frostbite, förstärks av Ronaldo
FIFA 18 är utvecklat med fokus på detaljer som uppskattas av fotbollsälskare. Spelmotorn Frostbite och ett helt nytt animationssystem, framtaget i samarbete med Cristiano Ronaldo, kommer att ge alla FIFA-älskare en ännu mer intensiv, social och autentisk upplevelse där gränsen mellan spel och verklighet är mindre än någonsin. Förhandsboka Ronaldo Edition nu och få 20 st FIFA Ultimate Team-jumboguldpaket premium, 8 tröjor, Cristiano Ronaldo som lånespelare och Early Access, så att du kan börja spela tre dagar innan spelet släpps! Officiellt releasedatum för FIFA 18 är 29 september 2017.
Läs mer
Köp ny eller byt kolsyrepatron till SodaStream
Du kan köpa ny kolsyrepatron till SodaStream både via hemsidan och i Elgigantens varuhus. Om du redan har en patron som tagit slut, kan du byta den tomma mot en ny i ett av våra varuhus. Då betalar du bara för kolsyran och inte för själva patronen. En patron räcker till cirka 60 liter kolsyrat vatten.
Läs mer
Alltid uppkopplad med Elgiganten
Med en ny dator kommer en rad möjligheter och funktioner. Teknologier utvecklas ständigt varav både fingertrycksavläsare och ansiktsigenkänning har blivit en del av vardagen. Lagringsplatser har fördubblats och skärmar levererar fantastiska bildkvaliteter. Men en ny dator kan även innebära utmaningar och anpassningar som man gärna vill undvika.
Läs mer
Mobilhjälpen är aldrig långt bort
Det kan vara en utmaning med en ny mobiltelefon, oavsett om du föredrar ordinarie och trygga varumärken eller om du har beslutat dig för att testa något nytt. Lyckligtvis finns det människor som förstår mobiltelefoner. Elgiganten har bred kunskap, oavsett om det är märken som Apple, Samsung eller Huawei.
Läs mer
Loading

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info