Logo Elgiganten

Nyheter, kampanjer och information

Jabra trådlösa hörlurar
Jabra har trådlösa hörlurar till alla anledningar. Välj mellan de helt trådlösa Jarbra Elite Sport, trådlösa Jabra Sport Pace in-ear hörlurar och Jabra Move on-ear hörlurar.
Läs mer
Marshall multiroom högtalare
Marshalls trådlösa multiroomsystem levererar ett enastående ljud till hela ditt hem. Du kan lyssna på en och samma låt överallt eller välja individuell musik per rum. Högtalarna tillkopplas via inbyggd Chromecast, Spotify Connect, Airplay eller Bluetooth.
Läs mer
Sonos - kvalitetsljud i hela hemmet
Läs mer
Trådlösa Jaybird X3 hörlurar - atletiskt ljud för optimal träning
X3 hörlurar från Jaybird representerar mer än bara bra ljud. De representerar dig, din passion och din träning. Finn fram din inre atlet med dessa öronproppar, som är både trådlösa, svettsäkra och optimala för att styrka din träning.
Läs mer
Jakten på ditt perfekta headset för gaming
Oavsett vilken typ av gaming du håller på med eller om du föredrar konsol framför PC, är det viktigt att ha ett bra ljud. Ett bra ljud drar dig djupare in i spelupplevelsen och kan också föra till att du presterar bättre.
Läs mer
Bäst i test av trådlösa in-ear hörlurar - Ljud & Bild 2017
Jabra Elite Sport är helt trådlösa hörlurar som ger dig både en harmonisk träningsupplevelse och högkvalitetsmusik. Hörlurarna är perfekta till alla sorters träning.
Läs mer
Installation av projektor för företag
Med vårt Knowhow-avtal för installation av projektor för företag kan du känna dig trygg när du handlar hos oss.
Läs mer
Utrusta arbetsmiljön och säkra en god atmosfär
En arbetsplats med funktionell miljö och god atmosfär är viktigt för trivsel, kreativitet och säkerhet. Saker som kan verka som detaljer, kan påverka din arbetsinsats och företagets resultat och framgång. Här får du tips som underlättar arbetsflytet.
Läs mer
Håll presentationer på toppnivå
För att dina presentationer ska göra ett gott intryck är det mest grundläggande att ha fungerande och modern utrustning av bra kvalitet. Det finns flera olika typer av lösningar för olika behov och vi ger dig en översikt över möjligheterna.
Läs mer
Trådlöst surroundljud med på köpet
Läs mer
Loading