Nyheter, kampanjer och information

Neo QLED 2021

Neo QLED 2021

2021-07-20
Spela smartare med Neo QLED modellerna utrustade med supersnabb 4K@120 (HDMI 2.1) och den senaste AMD FreeSync Premium Pro tekniken, med suveräna HDR-detaljer. Djupare svärta och mer briljant ljusstyrka gör att du aldrig missar en detalj och större bildformat ger bredare Field of View.
Läs mer
LED, OLED vs QLED - Vilken TV bör du köpa?
Vilken TV passar dina behov? Ta hjälp av oss att hitta rätt i TV-djungeln! Nedan finner du ett urval av våra rekommenderade TV från Samsung, Sony, LG, TCL och Philips.
Läs mer
The Frame 2021 - konst-TV från Samsung
Samsung The Frame 2021 har en tunnare design än någonsin tidigare. Upplev underhållning i QLED-kvalitet, och förvandla TV:n till ett konstverk när den är avslagen.
Läs mer
Samsung The Sero - TV skapad för mobilen
The Sero från Samsung är TV:n för dig som spenderar mycket tid på mobiltelefonen för streaming och sociala medier. Samsung The Sero speglar innehållet på din mobilskärm, både horisontellt och vertikalt, beroende på hur du håller telefonen.
Läs mer
Bäst i test - TV

Bäst i test - TV

2020-10-21
Tidningar och internetsajter som Råd & Rön, Ljud & Bild, Tek.no och EISA korar de bästa TV-apparaterna. På denna sida hittar du TV-apparaterna som blir testade, rekommenderade och korade till bäst i test av experterna.
Läs mer
Läs mer
Läs mer
4K TV: Förstå teknologin och se vårt sortiment av 4K TV:ar
Läs mer