Logo Elgiganten

Nyheter, kampanjer och information

Laga smakfulla drycker med en Philips juicer
Att få i sig tillräckligt med frukt och grönsaker kan vara en utmaning. Med en juicer från Philips blir vardagen både enklare och sundare. Ett glas med juice ger dig mängder av vitaminer, mineraler och fibrer – så att du får all den energi du behöver. Läs mer om våra juicepressar, råsaftcentrifuger och slowjuicers (slow juicer) här!
Läs mer
AMD Ryzen 5 och 7 processorer - Oslagbar spelkraft
AMD Ryzen är den ultimata processorn för en PC-gamer. Med AMD 7-serien (AMD R7 1700, AMD R7 1700X och AMD R7 1800X) samt nya 5-serien med AMDR51400, AMDR51500X, AMDR51600 och AMDR51600X har AMD processorer för alla typer av spelare. AMD Ryzen ger dig bra valuta för pengarna och kapacitet för att klara av de mest krävande spelsituationer.
Läs mer
Robomow - robotgräsklippare med app
Vill du ha mer tid till att njuta på fritiden tillsammans med familj och vänner? En robotgräsklippare sköter den tråkiga gräsklippningen åt dig. Robomow klipper mer gräs på kortare tid än konkurrerande maskiner. Den har också en unik app som gör det möjligt att styra den från Apple- och Android-enheter.
Läs mer
Logik glödlampor - nedladdningsbar produktinformation
All viktig information du behöver om glödlampor från Logik.
Läs mer
Planera ditt Epoq kök
Drömmen om ett nytt kök, hemmets hjärta, ska förverkligas. Nu står en hel rad av val på tur. Med vårt ritverktyg, checklista och app får du både hjälp, råd och inspiration på vägen mot ditt drömkök.
Läs mer
Ta vara på ditt Epoq kök
Grattis till ditt nya Epoq-kök! Nu väntar många år med matlagningsglädje. För att ditt kök ska hålla så länge möjligt är det dock viktigt att ta väl vara på köket och ge husets viktigaste rum det underhåll det behöver.
Läs mer
Huawei P10 och P10 Plus - bildskön perfektion
Huaweis flaggskeppsmodell P10, och den större P10 Plus, tar ett steg vidare och överträffar det man förväntar sig av dagens smartphones. Andra generationens Leica-kamera, snabb laddning och marknadens just nu snabbaste processor är några av höjdpunkterna. Den stilfulla och slimmade designen kombinerat med imponerande programvara gör Huawei P10 och P10 Plus till en mobil som imponerar - i alla avseenden.
Läs mer
Monteringshandbok för Epoq
Grattis till ditt nya Epoq-kök! Nu är det bara monteringen som återstår. För att denna ska bli så enkel och översiktlig som möjligt lönar det sig att ta en titt i Epoqs monteringshandbok. Här får du värdefulla tips för hur du skall gå till väga för att få ut det mesta av det kök du alltid har drömt om.
Läs mer
Lycklig och sund utan kaloriräknare
I ett samhälle där kropp, självbild och hälsa ständigt utmanas kan det vara lätt att se sig blind på dieter, träningsformer och snabba lösningar. Men tänk om du skulle välja bort kaloriräknaren, gömma bort vågen och hellre fokusera på de små ändringarna i livet? Om byxan är trång, börjar den inte sitta lösare med en kaloriräknare i fickan.
Läs mer
Enklare träning med pulsklocka utan pulsband
Aktiv eller inte. Att ha koll på pulsen kan vara både spännande och motiverande för de flesta och med en pulsklocka som mäter pulsen utan att du behöver ett pulsband, blir möjligheterna fler. I en vardag där klockorna blir allt smartare och där tillbehörshögen bara växer, är det skönt att i alla fall kunna lämna pulsbandet hemma.
Läs mer
Loading

Märke

Kategori

Produktnamn

Varuhus

Kampanjer och info