Hoppa över navigation
Two children lying on a blanket outside while eating watermelon and listening to something on their headphones

Sommar - guider och artiklar

På Elgiganten älskar vi sommaren och vi vill dela med oss av våra bästa tips på hur du kan njuta de varma fina sommardagarna. Dessa guider och artiklar kan ge dig all information du behöver. 

Produkter för den perfekta semestern hemma

Oavsett om du vill ha en avslappnande stund i trädgården eller rivstarta semestern med party kan det alltid behövas en schysst högtalare. Spela din favoritmusik, podd eller ljudbok för att sätta stämningen.

Se alla utomhushögtalare
   
   
   
   
   
   
   

Finns det något bättre än när du känner grilldoften en sommarkväll? Ja, det skulle väl kanske vara om du också hade gjort ett riktigt kap på ditt grillköp? Behöver du uppgradera grill eller komplettera med tillbehör hittar du allt du behöver hos oss!

Se allt inom grill
   
   
   
   
   
   
   

Passa på att utforska lite nya recept under semestern. Vi har mängder med köksapparater som ger möjlighet för nya rätter. Kanske lite hemmagjorda pommes i airfryern? Perfekt tillbehör till det grillade!

Se alla köksapparater
   
   
   
   
   
   
   

Visste du att vi har ett jättefint sortiment av elcyklar? Perfekt om du smidigt behöver ta dig till stranden eller stan under semestern. Trampa när du vill och låt motorn ta över i uppförsbackarna!

Se alla elcyklar
   
   
   
   
   
   
   

5 tips för semestern nu när du har prylarna du behöver

 • Woman listening music from in-ear-headphones and working on her laptop while sitting at park

  1. Gör en semesterplan

  Skriv ner en lista över aktiviteter och upplevelser som du vill göra under din hemsemester. Att ha en plan hjälper dig att hålla dig sysselsatt och undvika att fastna i vardagens rutiner.

 • sandra-seitamaa-Mnx34p9bs-k-unsplash

  2. Planera för avkoppling

  Skapa tid för att koppla av och ta hand om dig själv under semestern. Det kan inkludera att läsa en bok, ta långa promenader eller att bada. Se till att göra det som får dig att känna dig lugn och avslappnad.

 • yiwen-42Z4wvISyKY-unsplash

  3. Utforska ditt närområde

  Ta chansen att utforska din egen stad eller närområde som en turist (kanske med en ny elcykel?). Besök lokala sevärdheter, museum, parker eller stränder som du kanske inte har haft tid att upptäcka tidigare. Det kan vara en fantastisk möjlighet att uppskatta det som finns nära dig och hitta gömda pärlor.

 • masma68003

  4. Bjud in vänner på middag

  Att bjuda goda vänner på middag är ett fantastiskt sätt att spendera tid tillsammans och skapa minnesvärda stunder. Välkomna gästerna med en egenkomponerad drink. Sedan lagar du middagen utan stress (kanske med ett gäng nya kökapparater och grill?).

 • Curly haired woman relaxing with a cup of coffee on the couch at home

  5. Koppla av från teknik

  Ta en paus från teknik och sociala medier under semestern för att verkligen koppla av och vara närvarande i nuet. Ge dig själv tillåtelse att vara offline och fokusera på att njuta av ögonblicket och de aktiviteter du har planerat.

Behöver du något mer? Produkter som partycoolers, myggfångare och hörlurar brukar också vara populära under sommaren. Du hittar dem såklart hos oss.

Vi önskar dig en riktigt trevlig sommar!

Guider och artiklar för sommaren