Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter

Välkommen till Elgiganten Marketplace

Nu finns det ännu fler bra erbjudanden och spännande produkter på Elgiganten.

Elgiganten Marketplace

Elgiganten samarbetar med en mängd olika Partners som säljer sina produkter genom Elgigantens hemsida, och på så sätt får du ett ännu bredare utbud av produkter. Det är detta som vi kallar för Elgiganten Marketplace.

Vi hoppas att det breda produktsortimentet ger dig en ännu bättre shoppingupplevelse.

Så fungerar det

När du köper en produkt från en av våra Partners utförs transaktionen genom Elgigantens säkra utcheckning. När Partnern har mottagit din beställning skickas produkten till den angivna leveransadressen. Om du beställer produkter från flera Partners mottar du leveranser från varje Partner.

Har du frågor kring beställningen eller vill returnera en vara kontaktar du den ansvariga Partnern för beställningen. Information kring ansvarig Partner hittar du bredvid varan på produktsidan, i varukorgen samt på Min Sida på elgiganten.se. Du kan tyvärr inte i dagsläget betala din order med presentkort.

Våra Partners

En Partner är en leverantör som erbjuder försäljning av produkter på Elgiganten Marketplace. Våra Partners är noggrant utvalda för att säkerställa att de levererar produkter och service med hög kvalitet. Alla Partners åläggs att följa konsumenträtten.

För oss är din handelsupplevelse högsta prioritet! Vi är intresserade att veta hur du uppfattade handelsupplevelsen med våra Partners, och ber dig vänligen att värdera Partnern efter beställningen har levererats.

Ge oss feedback!

För att vi ska kunna erbjuda dig den bästa shoppingupplevelsen vill vi gärna veta hur du uppfattar Elgiganten Marketplace, och vad vi kan göra för att förbättra det. Skicka gärna feedback och förslag till förbättringar till mejladressen feedback.marketplace@elgiganten.se.

Har du frågor kring Elgiganten Marketplace eller en beställning? Besök FAQ för Marketplace.

Är du intresserad i att bli en Partner på Elgiganten Marketplace?

Kontakta oss på marketplace@giganten.se.