Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Temabild till Elgigantens datoruniversum

Gör dig redo för skolstarten med Elgiganten!

Vilken dator ska jag välja? Och vilken passar bäst för just mig? Det är inte alltid helt lätt att svara på, men vi har gjort vårt bästa för att du enkelt ska kunna hitta den rätta datorn till skolstarten. På den här sidan hittar du flera gudier och test av bärbara datorer, Macbook, Chromebook, Microsoft Surface, iPad, surfplattor och sidor med tillbehör och jämförelser. Välkommen!
Bild med länk til PCMark

Låt oss göra jobbet åt dig

Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt dator. Därför vill vi hjälpa dig med att välja den rätta produkten för just dig, nu när det snart är dags för skolstart över hela Sverige. UL Benchmarks heltäckande PC-test, PCMark10, delar in våra datorer efter prestanda, så att du snabbt och lätt kan hitta rätt dator för just dina behov. Du kan välja mellan fyra olika kategorier - Basic, Home, Produce och Create. Enklare blir det inte!

Bild med länk till Elgiganten RENEW IT

Den senaste tekniken, år efter år

Nu är det enklare och billigare än någonsin tidigare att uppgradera till den senaste och mest moderna teknologin. Med Elgigantens storsatsning RENEW IT kan du genom en smart finansieringsmodell enkelt byta ut din iPad, surfplatta, smartphone, iPhone, bärbara dator och så vidare - direkt när den senaste modellen lanseras. Här kan du läsa mer om alla fördelarna med Elgiganten RENEW IT.


Vi hjälper dig att komma igång med din nya dator


Startklar dator

Vi installerar inkluderad och köpt programvara och förbereder backup-lösning.

Läs mer >>


Distanshjälp

Vår distanssupport kan lösa dina tekniska problem via telefon eller fjärstyrning.

Läs mer >>


Vi hjälper dig hemma

Få hjälp med din elektronik i ditt hem - med RUT-avdraget betalar du bara hälften.

Läs mer >>


Bäst i test Antivirus

Testvinnande McAfee Live Safe för halva priset vid köp tillsammans med dator.

Läs mer >>Prova din grej hemma

Du vet att du kan prova det du köpt hos oss i 30 dagar? Gäller till och med rakapparater, tvättmaskiner, datorer och tandborstar. Känns produkten inte helt hundra, returnera produkten och få pengarna tillbaka.
Läs mer >>


Boka och hämta

Du vet att du kan handla hemma och hämta din grej samma dag? Boka online och hämta i butik inom 1 timme. Gäller i över 160 butiker runt om i landet.
Läs mer >>


Prisgaranti på alla produkter

Vår prisgaranti gäller i hela 30 dagar. Om du hittar ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det. Om vi själva sänker priset inom 30 dagar, så får du mellanskillnaden tillbaka. Kom bara in i butiken igen så löser vi det.
Läs mer >>

Få inspiration av dessa artiklar:

Så blir en bärbar dator din bästa skolkamrat
Välj rätt studentdator
Så blir en bärbar dator din bästa skolkamrat. Välj din nya dator utifrån dina unika behov.