Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av ett vitt Epoq Viva kök

Epoq – inspiration till kök och tvättstuga

Vi har samlat våra artiklar med inspiration till kök, så att du kan få din köksdröm att gå i uppfyllelse. Läs mer om andras erfarenheter med Epoq och få inspiration till smarta lösningar och oumbärliga produkter.
Epoq Heritage Light Grey -kök

Kök till sommarstugan - detta bör du tänka på

Berg, hav, land och strand - vi har butiker över hela landet! Välj om du vill få hjälp att designa köket till sommarstugan där du bor eller i din lokala Elgiganten-butik nära sommarstugan. Läs mer om allt du behöver veta innan du påbörjar planeringen av ett nytt kök till sommarstugan.
Epoq Heritage-kök

Kök till sommarstugan – tre perfekta stilar

Är det dags att fräscha upp köket i sommarstugan? Du kan välja bland många olika färger, stilar och material. Vi hjälper dig att välja rätt stil för just din sommarstuga!
Damixa Silhouet -blandare

Fräscha upp ditt kök med små detaljer

Små detaljer gör stor skillnad. Fräscha upp ditt kök med nya detaljer och håll jämna steg med trenderna. En ny kran eller kökshandtag är ett budgetvänligt sätt att förnya köket.
Svart kök från Epoq-serien ”Trend Liquorice”

Ett modigt och stilsäkert val

Aleksi Ylilehtos kök är svart och djärvt. Köket har mattsvarta köksskåp, vitvaror med svart glasyta och massiva köksytor i ek, som även täcker den stora köksön.
Vitt kök utan handtag från Epoq-serien ”Integra White”

Ett stilrent och vitt kök utan handtag

Marjos integrerade vitvaror ger ett stilrent kök, och de innovativa sockellådorna maximerar utrymmet från golv till tak. Läcker köksdesign och funktionalitet på en och samma gång!
 Svart kök från Epoq-serien ”Trend Liquorice”

Epoq-köket, som fångar din uppmärksamhet

Detta praktiska kök har en smart inredning med gott om förvaringsutrymme för köksutrustningen. Den stora köksön förenklar vardagssysslorna. Få massor av köksinspiration här!
Nova Pro Scala-lådor

GRASS - stilrena lådor med eleganta lösningar

När vi designar kök har vi alltid den moderna nordisk vardag i åtanke. Den österrikiska tillverkaren GRASS står för tidlös och modern design som passar de flesta kök, men funktionaliteten är alltid prioriterad.
Cosentino-bänkskivor passar Epoq-kök och -tvättstugor

Cosentino - från spanska berg till köksbänkar

Fokus på hållbarhet, hälsa, säkerhet och en hälsosam arbetsmiljö: Detta är några av anledningarna till att vi har valt att starta ett samarbete med den spanska bänktillverkaren Cosentino. Cosentinos bänkskivor håller hög kvalitet och är miljövänliga.
Det danska företaget HORN producerar miljövänliga bänkskivor

HORN – exklusiva bänkskivor för en grönare värld

Med en HORN-bänkskiva väljer du inte bara exklusiv och vacker design, du bidrar också till en grönare väröd. En träbänkskiva som bara blir vackrare med tiden eller en med hållbar och robust laminat - du väljer själv.
Bild av ett par som har köpt ett Epoq-kök i serien Trend

Jojjes och Evelinas bistrokök från Epoq

Evelina och Jojje Bretti Lundegard har förverkligat drömmen om ett kök i bistrostil och har fått massor av arbetsyta i deras nya kök. Se alla fina bilder och få inspiration här!
Bild av en nöjd kunds Epoq-kök från Trend-serien

”Ett kök med snygg design och praktisk utformning”

Kjetil Sandes har köpt ett Epoq-kök och fick rådgivning att hitta smarta kökslösningar i ett rum med snedställda väggar och balkar. Se bilder av köket och läs den positiva kundhistorian här!
Bild av ett par som har köpt ett kök från Epoqs Trend-serie

Läckert kök i industriell stil

Denna familjen valde ett Epoqkök från Elgiganten i deras drömstuga i Norge. De önskade att köket skulle vara funktionellt, praktiskt och ha bra lösningar för hela familjen. Se de fina bilderna och bli inspirerad här!

Drömö: Köksö från Epoq

Läs om familjen som genom en utbyggning av huset såg till att montera deras drömkök. Idag samlas hela familjen runt köksön.
Bild av en låda som är smart inredd från Epoq.

Smart köksinredning

Ett köks inredning avgör hur funktionellt det är. Epoq har en rad smarta lösningar, som ger dig möjlighet att utnyttja plats bättre, design och funktion i utöver det vanliga.
Lantligt kök från Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du lantlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Renovering är populärare än någonsin, och det finns oändliga möjligheter när det gäller att välja färger, stilar och material för ditt nya kök. Vi hjälper dig att välja rätt stil för ditt kök.
Pil med texten: Gå till Epogs framsida