Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av ett vitt Epoq Viva kök

Epoq – inspiration till kök och tvättstuga

Vi har samlat våra artiklar med inspiration till kök, så att du kan få din köksdröm att gå i uppfyllelse. Läs mer om andras erfarenheter med Epoq och få inspiration till smarta lösningar och oumbärliga produkter.
Bild av ett par som har köpt ett Epoq-kök i serien Trend

Jojjes och Evelinas bistrokök från Epoq

Evelina och Jojje Bretti Lundegard har förverkligat drömmen om ett kök i bistrostil och har fått massor av arbetsyta i deras nya kök. Se alla fina bilder och få inspiration här!
Bild av en nöjd kunds Epoq-kök från Trend-serien

”Ett kök med snygg design och praktisk utformning”

Kjetil Sandes har köpt ett Epoq-kök och fick rådgivning att hitta smarta kökslösningar i ett rum med snedställda väggar och balkar. Se bilder av köket och läs den positiva kundhistorian här!
Bild av Epoq kök

Epoq-kund: ”Det har blivit otroligt roligt att laga mat!”

Hilde Jensen köpte ett Epoq-kök och nu njuter hon av att laga mat. Få köksinspiration och läs om Hilde Jensens praktiska kökslösningar och hennes köksö som har blivit ett smycke i köket.

Drömö: Köksö från Epoq

Läs om familjen som genom en utbyggning av huset såg till att montera deras drömkök. Idag samlas hela familjen runt köksön.
Bild av en låda som är smart inredd från Epoq.

Smart köksinredning

Ett köks inredning avgör hur funktionellt det är. Epoq har en rad smarta lösningar, som ger dig möjlighet att utnyttja plats bättre, design och funktion i utöver det vanliga.
Bild av en 
rad olika skåpsluckor och handtag från Epoq.

Epoq: Såhär får du ett unikt kök

Klassisk, modernt, trendigt eller stilrent. Allt är beroende av material och vilken design du väljer till just ditt drömkök – vi hjälper dig på traven. span>
Pil med texten: Gå till Epogs framsida