Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter
Bild av ett vitt Epoq Viva kök

Epoq – inspiration till kök och tvättstuga

Vi har samlat våra artiklar med inspiration till kök, så att du kan få din köksdröm att gå i uppfyllelse. Läs mer om andras erfarenheter med Epoq och få inspiration till smarta lösningar och oumbärliga produkter.
Laminat bänkskiva

Ett prisvärt kök – med Epoq får du mer för pengarna

Funderar du på att renovera köket eller letar du efter ett prisvänligt nytt kök? Med Epoq får du ett kvalitetskök till en låg kostnad. Se våra tips för budgetvänliga val.
Damixa Silhouet -blandare

Fräscha upp ditt kök med små detaljer

Små detaljer gör stor skillnad. Fräscha upp ditt kök med nya detaljer och håll jämna steg med trenderna. En ny kran eller kökshandtag är ett budgetvänligt sätt att förnya köket.
Epoq Green Envy -kök

I, L, U eller parallell – lär känna de olika planlösningarna för kök

Ett väldesignat kök gör matlagning och bakning enklare och roligare. En smart köksinredning ska uppfylla dina behov och underlätta arbetet i köket. Därför är det viktigt att lägga tid på att hitta rätt planlösning för just ditt kök. Lär känna de olika planlösningarna och säkra ett smidigt arbetsflöde.
Epoq Heritage-kök

Kök till sommarstugan – tre perfekta stilar

Är det dags att fräscha upp köket i sommarstugan? Du kan välja bland många olika färger, stilar och material. Vi hjälper dig att välja rätt stil för just din sommarstuga!
Epoq Heritage Light Grey -kök

Kök till sommarstugan - detta bör du tänka på

Berg, hav, land och strand - vi har butiker över hela landet! Välj om du vill få hjälp att designa köket till sommarstugan där du bor eller i din lokala Elgiganten-butik nära sommarstugan. Läs mer om allt du behöver veta innan du påbörjar planeringen av ett nytt kök till sommarstugan.
Epoq Integra Steel Grey-kök

Så renoverar du köket för under 33 000 kronor

Om du tar smarta val av material kan du spara tusentals av kronor, och små detaljer kan göra en stor skillnad i budgeten. Här hittar du exempel på våra kök under 33 000 kronor.
Epoq Black Ash kök

Läckra lösningar för en medelbudget

Att renovera köket behöver inte vara en krävande eller dyr process. Oavsett om du redan har ett kök i åtanke, eller behöver tips och inspiration, är vi här för att hjälpa dig. Här hittar du tips för ett kök med en medelbudget.
Epoq Steel Grey-kök

Så renoverar du köket för 70 000 kr +"

Små detaljer har stor betydelse när det handlar om kökets funktionalitet. Investera i smarta lösningar och skaffa vitvaror med senaste tekniken. Vi har samlat några exempel på kök som kostar mer än 70 000 kronor.
Lantligt kök från Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du lantlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Renovering är populärare än någonsin, och det finns oändliga möjligheter när det gäller att välja färger, stilar och material för ditt nya kök. Vi hjälper dig att välja rätt stil för ditt kök.
Eeva Kolus Epoq-kök

Eeva Kolus Epoq-kök

När det var dags för finsk skribent Eeva Kolu att skaffa ett nytt kök föll valet på Epoq. Hon ville ha ett varmt klassiskt kök med fronter i shakerstil och en tjock köksbänk i massivt trä. Läs mer och låt dig inspireras av Eevas kundhistoria!
Epoq kök

Epoq-kök: Josefin och Alexander

Josefin och Alexander från Skellefteå är en familj på fyra som nyligen har köpt ett Epoq-kök från Elgiganten. Det de gillar bäst med köket är den upphöjda diskmaskinen, bänkskivan i valnöt, den 80 cm breda spishällen och den superfina och repfria diskhon från Blanco.
Svart kök från Epoq-serien ”Trend Liquorice”

Ett modigt och stilsäkert val

Aleksi Ylilehtos kök är svart och djärvt. Köket har mattsvarta köksskåp, vitvaror med svart glasyta och massiva köksytor i ek, som även täcker den stora köksön.
Vitt kök utan handtag från Epoq-serien ”Integra White”

Ett stilrent och vitt kök utan handtag

Marjos integrerade vitvaror ger ett stilrent kök, och de innovativa sockellådorna maximerar utrymmet från golv till tak. Läcker köksdesign och funktionalitet på en och samma gång!
 Svart kök från Epoq-serien ”Trend Liquorice”

Epoq-köket, som fångar din uppmärksamhet

Detta praktiska kök har en smart inredning med gott om förvaringsutrymme för köksutrustningen. Den stora köksön förenklar vardagssysslorna. Få massor av köksinspiration här!
Nova Pro Scala-lådor

GRASS - stilrena lådor med eleganta lösningar

När vi designar kök har vi alltid den moderna nordisk vardag i åtanke. Den österrikiska tillverkaren GRASS står för tidlös och modern design som passar de flesta kök, men funktionaliteten är alltid prioriterad.
Cosentino-bänkskivor passar Epoq-kök och -tvättstugor

Cosentino - från spanska berg till köksbänkar

Fokus på hållbarhet, hälsa, säkerhet och en hälsosam arbetsmiljö: Detta är några av anledningarna till att vi har valt att starta ett samarbete med den spanska bänktillverkaren Cosentino. Cosentinos bänkskivor håller hög kvalitet och är miljövänliga.
Det danska företaget HORN producerar miljövänliga bänkskivor

HORN – exklusiva bänkskivor för en grönare värld

Med en HORN-bänkskiva väljer du inte bara exklusiv och vacker design, du bidrar också till en grönare väröd. En träbänkskiva som bara blir vackrare med tiden eller en med hållbar och robust laminat - du väljer själv.
Bild av ett par som har köpt ett Epoq-kök i serien Trend

Jojjes och Evelinas bistrokök från Epoq

Evelina och Jojje Bretti Lundegard har förverkligat drömmen om ett kök i bistrostil och har fått massor av arbetsyta i deras nya kök. Se alla fina bilder och få inspiration här!
Bild av en nöjd kunds Epoq-kök från Trend-serien

”Ett kök med snygg design och praktisk utformning”

Kjetil Sandes har köpt ett Epoq-kök och fick rådgivning att hitta smarta kökslösningar i ett rum med snedställda väggar och balkar. Se bilder av köket och läs den positiva kundhistorian här!
Bild av ett par som har köpt ett kök från Epoqs Trend-serie

Läckert kök i industriell stil

Denna familjen valde ett Epoqkök från Elgiganten i deras drömstuga i Norge. De önskade att köket skulle vara funktionellt, praktiskt och ha bra lösningar för hela familjen. Se de fina bilderna och bli inspirerad här!
Epoq tvättstuga

10 tips för dig som vill fixa tvättstugan

Livet består mest av vardagar, sägs det. Och för många kännetecknas de av bland annat korgar fulla med smutsig tvätt, att vika kläder och den ständiga jakten på att hitta liknande strumpor. Lyckligtvis kan vi hjälpa till att göra tvättningen lite lättare.

Drömö: Köksö från Epoq

Läs om familjen som genom en utbyggning av huset såg till att montera deras drömkök. Idag samlas hela familjen runt köksön.
Bild av en låda som är smart inredd från Epoq.

Smart köksinredning

Ett köks inredning avgör hur funktionellt det är. Epoq har en rad smarta lösningar, som ger dig möjlighet att utnyttja plats bättre, design och funktion i utöver det vanliga.
Epoq Heritage-kök

Kök till sommarstugan – tre perfekta stilar

Är det dags att fräscha upp köket i sommarstugan? Du kan välja bland många olika färger, stilar och material. Vi hjälper dig att välja rätt stil för just din sommarstuga!
Epoq Heritage Light Grey -kök

Kök till sommarstugan - detta bör du tänka på

Berg, hav, land och strand - vi har butiker över hela landet! Välj om du vill få hjälp att designa köket till sommarstugan där du bor eller i din lokala Elgiganten-butik nära sommarstugan. Läs mer om allt du behöver veta innan du påbörjar planeringen av ett nytt kök till sommarstugan.
Pil med texten: Gå till Epogs framsida